Nilgün Altınyay kimdir?

Nilgün Altınyay nereli? Kaç yaşında öldü?

Nilgün Altınyay kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, neden öldü? Yaşar Alptekin eşi Nilgün Altınyay kim? Nilgün Altınyay boy kilo yaş bilgileri. Nilgün Altınyay çocuğu var mı, hakkında merak edilenler, vikipedi, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Nilgün Altınyay hayatı ve biyografisi

Nilgün Altınyay Türk modacı. Türk dizi ve sinema oyuncusu Yaşar Alptekin’in eski eşidir.

Nilgün Altınyay 1956 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenimine İstanbul’da başladı. Moda alanına ilgi duymaya başladı. Moda dünyası ile medya sektörüne adım attı. Oyuncu Yaşar Alptekin ile de burada tanıştı. Nilgün Altınyay 1991 senesinde Yaşar Alptekin ile evlendi. Bu evlilik 4 yıl sürdü ve 1995 yılında boşandı. Bu evliliklerinden Ayris Alptekin adında bir kız çocukları dünyaya geldi.

Nilgün Altınyay evliliği sona erdi. 4 yıl evli kalan ikilinin var. İlk eşinin soyadını taşımayı sürdüren Nilgün Altınyayla ve Yaşar Alptekin boşanma nedenini Nilgün Altınyay’ın bir kadın olarak çalışmasıydı.

Aradan geçen 22 yılın ardından 2019 yılında Yaşar Alptekin Nilgün Altınyay ile yeniden evlendi. Aralarında 8 yaş fark vardı. Ünlü modacı Nilgün Altınyay kanser tedavisi görüyordu. Nilgün Altınyay 3 Aralık 2020 tarihinde yaşamını yitirdi ve aramızdan ayrıldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

‘TITANIC HOTELS DELUXE BODRUM’ AÇIKLAMASI

Emanet dizisi Kiraz (Gülderen Güler) kimdir?