Nilgün Nazlı Kimdir?

Nilgün Nazlı kimdir konulu yazımız ile Züürt Ağa filmi ile herkes tarafından sevilen oyuncuyu yakından tanıyacağız. Nilgün Nazlı eski Türk filmlerinde rol alan bir oyuncudur. Şimdilerde oynadığı bir film veya dizi yoktur. Nilgün Nazlı kimdir, kaç yaşındadır, burcu, kariyeri, rol aldığı diziler, filmler gibi hakkında merak ettiklerinizi yazımızda bulabilirsiniz.

Nilgün Nazlı’nın ilk oyunculuk deneyimini henüz 16 yaşında iken Uç Güzel Güvercinim sinema filmi ile olmuştur. Filmde Belkıs karakterini canlandırmıştır. Özellikle sinema dünyasında Şener Şen ile birlikte rol aldığı film Züğürt Ağa ile çok sevilmiştir. Sonrasında bir kaç sinema ve dizide rol almış ancak günümüzde oyuncu hakkında güncel bilgilere ulaşılamamaktır.

Nilgün Nazlı 1984 yılında Uç Güzel Güvercinim sinema filminde Belkıs karakteri ile beyaz perdede rol almıştır. Aynı yıl 1984’te Yosma isimli sinema filminde Filiz karakterini canlandırmıştır. 1985 yılında Acımak isimli dizide Feriha karakteri ile ekranlara gelmiştir.

1985 yılında Kanun Adamı isimli film ile aynı yıl, Katiller de Ağlar isimli film ile beyaz perdeye gelmiştir. Nilgün Nazlı 1985 yılında Kuyucaklı Yusuf isimli sinema filminde Kübra karakterini canlandırmış. 1985 yılında Züğürt Ağa isimli sinema filminde rol Kiraz karakteri almıştır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Defne Erşen

Senan Kara