Defne Erşen

Defne Erşen 24 Nisan 2008 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Günümüzde ortaöğretimde öğrencilik hayatı devam etmektedir. Annesi ve babasının desteği ile oyunculuk kariyerine 2016 yılında başlayan Defne Erşen özel yetenekleri arasında çaldığı müzik aletleri bulunmaktadır.

Başarılı ve yetenekli oyuncu gitar çalmaktadır. En sevdiği hayvanlar arasında Kedi yer almaktadır. Oyunculuğa ilgi duyan Defne Erşen 2015 yılında Ayla Algan’dan İstanbul Drama Sanat Akademisi Drama Eğitimi aldı.

Defne Erşen ilk ekran tecrübesini 2016 yılında “Güldüy Güldüy Show Çocuk” dizi serisinde yaşadı. İlk dizi film oyunculuğuna 2017 yılında “Aslan Ailem” dizisinde “Güneş” rolü ile gerçekleştirdi. Ardından 2018 yılında “Bizim Köyün Şarkısı” adlı film projesine dahil oldu. 2020 yılında ilk defa beyazperde de rol alarak “Gamonya: Hayaller Ülkesi” sinema filminde “Tirel” rolünü canlandırdı.

Defne Erşen 2021 yılında TRT1 “Tozkoparan İskender” dizisinde “Ece” rolüne hayat veren isim oldu.

Aslan Ailem dizisi Güneş ve Tozkoparan İskender dizisi Ece olarak hafızalarda yer alan Defne Erşen boyu 1.45 cm kilosu 36 kg ve burcu Boğa. Ayrıca aç rengi kumral ve göz rengi kahverengidir.

Defne Erşen oynadığı diziler ve filmleri

  • 2021 Tozkoparan İskender (Ece)
  • 2020 Gamonya: Hayaller Ülkesi (Tirel)
  • 2017 Aslan Ailem (Güneş)
  • 2016 Güldüy Güldüy Show Çocuk

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Havva Öğüt Kimdir?

Nilgün Nazlı Kimdir?