Oğuz Uğur Bay kimdir?

Oğuz Uğur Bay kimdir?

Gerçek adı: Oğuz Uğur Bay
Doğum tarihi: 1997
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Başak
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Fenomen, Tiktoker
İnstagram hesabı için tıklayın

Oğuz Uğur Bay nereli? Kaç yaşında?

Oğuz Uğur Bay ikizlerbay kimdir, nereli kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tiktok Fenomeni Oğuz Uğur Bay (Uğurbay) kimdir? Oğuz Uğur Bay youtube, tik tok videoları, Oğuz Uğur Bay sevgilisi, Oğuz Bay gerçek adı, hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Oğuz Uğur Bay hayatı ve biyografisi

Oğuz Uğur Bay Türk tiktoker, ikizlerbay sosyal medya fenomeni ve Influencer. Tik tok videoları ile tanınmaya başladı.

Oğuz Uğur Bay 1997 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Tiktok ve Youtube hesaplarında takipçileri ile yaratıcı videolar paylaşan Oğuz Uğur Bay kısa bir zamanda milyonlara takipçi sayısına ulaştı.  Oğuz Uğur Bay  aynı zamanda İkizler adlı YouTube kanalı bulunmaktadır. Başak burcu olan Oğuz Uğur Bay sevgilisi de hayranları tarafından oldukça merak edilmektedir.

Bir dönem Uğurbay sevgilisi Tiktok fenomeni Duygu Aycan oldu. Tik Tok uygulaması üzerinden 1 milyona yaklaşan takipçi saysısı ve 10 milyona  ulaşam beğeni sayısı ile Oğuz Uğur Bay YouTube kanalı İkizler 1 milyon sayısına ulaşmıştır.

Ayrıca Instagram üzerinden ikizlerbayyy kullanıcı adı ile paylaşımlar yapan Uğurbay’ın 200 bine yaklaşan takipçisi bulunmaktadır. ugurrbay hesabında da 400 bin üzerinde takipçisi bulunmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Volkan Kaplan kimdir?

Volkan Kaplan kimdir?

Esra Ezmeci kimdir?

Esra Ezmeci kimdir?