Onur Umur kimdir?

Youtube kanalında yayınladığı videolar ve İnstagram hesabında yaptığı paylaşımlar ile adından sıkça söz ettiren Onur Umur  geniş hayran kitlelerine ulaştı. Takipçileri tarafından hayatı merak konusu olan  Umur’un hayranları sık sık arama motorlarında hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Onur Umur kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını Onur Umur ile yaptığımız röportaj sayesinde yazımızda derledik. Kendisine bizi kırmadığı için tekrar teşekkür ederiz. Keyifli okumalar dileriz.

“Hobilerim daha çok aslında T-rap müzikle uğraşıyorum onun yanı sıra vücut geliştirme ve e-ticaret öğrenmek içinde çalışıyorum. Herhangi bir fobim yok.”

“Şuan hayatımda kimse yok.”

“İnstagramda herkesin ailesiyle, arkadaşlarıyla, ve genellikle herkesin yaşadığı klasik olayları kendimde kurgulayarak vine şeklinde yayın yaparak oldu ve insanlar kendi yaşadıkları olayları, tesadüfleri, hayatın gerçek davranışlarını bende görünce takip etmek istediler. Güzel bir kitle yakaladım.”

“Gayet insan seven bir yapım aslında karşımdakine ve çevreme saygılı ve sakin bir karaktere sahibim. Beni üzen olayları içinde yaşayan ve bunu asla dışarıya yansıtmayan bir karaktere sahibim.”

” Evet tabi ki değişiklikler yaşanıyor. İlk öncelikle sizi seven ,sayan ve destekleyen bir kitlenin artık arkanızda olduğunu anlıyorsunuz ve genel olarak fenomen olduktan sonra çevrenizde genişliyor ve hayatına bir sürü iyi kötü insan giriyor insanların bakış açıkları değişmiş oluyor .”

“Evet tabi ki dönüm noktam var. Bu işe başladığımda genel olarak çevremden başaramazsın kelimelerini duyuyordum ve onların bana başaramazsın demeleri benim bir dönüm noktamdı daha çok çalışma azmi veriyordu bana.”

“Evet genel olarak iş teklifleri , reklam teklifleri ve sponsorluk teklifleri geliyor tabi ki.”

 “Çektiğim videolarda genellikle rol oynadığım için ileride oyuncu olmak istiyorum. Kariyer planlarıma gelecek olur isek oyuncu olmak istiyorum ve ileride insanlara girişimcilik konusunda bilgiler veren biri olmak istiyorum.”

19 Ocak 2016 tarihinde açtığı youtube kanalı ile eğlenceli ve özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan Onur Umur an itibariyle youtube kanalında 542B aboneye sahip oldu. İnstagram hesabında paylaşımı yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Umur instagramda ise 40B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Sude Durmuş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Pelin Baynazoğlu (Pqueen)

Ecem Atalay