Pelin Baynazoğlu (Pqueen)

Pelin Baynazoğlu (Pqueen) 18 Temmuz 1992 yılında Ankara’da dünyaya geldi. Öğrenimine Ankara’da başladı. Çocukluk yılları burada geçti. Henüz 8 yaşında dans etmeye başladı.  

İlk olarak GTA Vice City oynayarak kariyerini inşa eden Pelin Baynazoğlu uzun bir süre TRT Çocuk ve Gençlik Halk Dansları Topluluğun‘da dans eden isimler arasında yerini aldı.

Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İktisat Fakültesinde İktisat bölümünde sürdürdü. Ardından eğitimine Dumlupınar Üniversitesi’nde Pedogojik Formasyon eğitimi alarak devam etti. Sonrasında İşletme Fakültesi’nde Yüksek Lisans eğitimine devam etti.

Pelin Baynazoğlu (Pqueen) internet dünyasında ve fenomen olma yolunda ilk adımını 2017 yılında gerçekleştirdi. Arkadaşlarının ısrarı ile Twitch’de yayına başlayan Pelin Baynazoğlu (Pqueen) en büyük çıkışını 2019 yılında Noob Star programıyla yaptı. Hedef kitlesi ve izler kitlesi tarafından tam not alan genç fenomen Twitch’de yayın yapan en komik ve başarılı kadın yayıncılar arasında yerini almıştır.

Pelin Baynazoğlu (Pqueen) boyu 1.66 cm kilosu 53 kg ve burcu ise Yengeç.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Melis Fis kimdir?

Onur Umur kimdir?