Öykü Berkan kimdir?

Öykü Berkan kimdir?

Gerçek adı: Öykü Berkan
Doğum tarihi: 06/07/2001
Doğum yeri: İstanbul
Boyu: 1.65 cm
Kilo:  52 kg
Burcu:  Yengeç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Bekar
Meslek:  Fenomen, Youtuber
İnstagram hesabı için tıklayın.

Öykü Berkan kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Öykü Berkan kimdir, nereli, kaç yaşında, eski hali, estetikleri, boy, kilo ve hangi burç, Öykü Berkan Meriç İzgi ilişkisi ne? Öykü Berkan estetiksiz hali ve estetik doktoru kim? Kim kimdir bölümümüzde Öykü Berkan hayatı ve biyografi bilgileri hakkında güncel bilgiler bulacaksınız.  

Öykü Berkan hayatı ve biyografisi

Öykü Berkan 6 Temmuz 2001 yılında İstanbul’da kalbi delik, prematüre bir bebek olarak dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Kariyerine giriş yaptığı ilk projesi “Zeynep Sey’in” kaleme aldığı “Siyahın Buruk Tebessümü” adlı kitap kapağında “Ezgi Çora” modeli olması ile başlamış oldu.

Sosyal medya kanalları üzerinden adını duyuran Öykü Berkan, hem paylaşımları hem sevgilileri hem de estetikleri ile gündem olmuştur. Takipçilerinin en çok merak ettiği konulardan biri de Öykü Berkan estetik doktoru ve estetiksiz hali olmuştur.

Öykü Berkan bir dönem Yusuf Piliç ve ardında da Meriç İzgi ile simi anılarak sevgili oldukları yönünde haberlerle de gündeme gelmiştir. Günümüzde özellikle de Öykü Berkan Meriç İzgi ilişkisi hakkında geline son noktada herhangi bir net bilgi yoktur.

Öykü Berkan sosyal mecrada ilk olarak Facebook üzerinden ilerleme kaydetti. Daha sonra 2018 yılı itibari ile Youtube üzerinden paylaşımlarını yapmaya başladı. Bu paylaşımın başlıca aktörleri arasında “Yusuf Piliç ile Sen Ben Challange, Cezalı Söyle Bakalım,” Ünal Turan ile drift “ gibi videolar yer aldı.

Fenomen ve Youtuber Öykü Berkan günümüzde yaşamını İstanul’da sürdürmekte olup bekardır. 2019 yılında “Exatlon Challenge” yarışmasına katılan isimler arasında oldu.

Öykü Berkan videoları

Öykü Berkan videolarına aşağıdan ulaşabilirsiniz.

Öykü Berkan fotoğrafları

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Büşra Nur Çalar kimdir?

Büşra Nur Çalar kimdir?

Sanem Ayrık kimdir?

Sanem Ayrık kimdir?