Sanem Ayrık kimdir?

Sanem Ayrık kimdir?

Gerçek adı: Sanem Bağcı Ayrık
Doğum tarihi: 1980
Doğum yeri: Balıkesir
Boyu: 1.73 cm
Kilo:  56 kg
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (İlker Ayrık ile)
Meslek:  Çevirmen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Sanem Ayrık kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Sanem Ayrık kimdir, kaç yaşında, doğum tarihi, aslen nereli, ne iş yapıyor? İlker ayrık ve eşi kimdir, ne zaman evlendi, çocuğu var mı? Sanem Ayrık boyu, kilosu ve hangi burç? Hangi dizilerde oynadı? Sanem Ayrık Vehbi Ayrık ilişkisi ne? Kim kimdir bölümümüzde Sanem Ayrık hayatı ve biyografi bilgilerine ilişkin güncel detayları sizler için bir araya getirdik.

Sanem Ayrık hayatı ve biyografisi

Sanem Ayrık 1980 yılında Balıkesir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına Balıkesir’de başladı. Liseyi bitirdikten sonra üniversite eğitimi için İstanbul’a geldi. İstanbul’da çeşitli kurslarda farklı diller öğrendi. Sanat, magazin ve medya camiasında kariyerinden ziyade oyuncu ve sunucu İlker Ayrık’ın eşi olarak tanınmaktadır.

Sanem Ayrık eşi İlker Ayrık ile Balıkesir’de ortaokul yıllarını birlikte geçirmişlerdir. Kader 15 yıl sonra ağlarını örerek yine çifti bir araya getirmiştir. Çocukluk aşkı İlker Ayrık ile 2009 yılında evlenen Sanem Ayrık bu evliliklerinden 2013 yılında Ferit adında bir erkek çocukları dünyaya gelmiştir.

Sanem Ayrık’ı babasından isteyen isim ise duayen Müjdat Gezen oluştur. Sanem Ayrık ve İlker Ayrık evliliklerinden daha sonra 2016 yılında Ömer adında bir erkek çocukları daha dünyaya gelmiştir. Fenerbahçe’li olan Sanem Ayrık yaşamını eşi ve çocukları ile birlikte İstanbul’da sürdürmektedir. 

Sanem Ayrık dizi ve filmleri

Sanem Ayrık hangi dizilerde oynadı, oynadığı filmler, rol aldığı dizi ve tiyatro oyunları hangileri. Mesleğine ilişkin olarak İlker Ayrık gibi dizi, sinema ve rol aldığı bir film projesi yoktur. Sanem Ayrık “Gülmek İyileştirir Derneği Yönetim Kurulu Üyesi’dir. Aynı zamanda Rita Moda yöneticisidir.

Sanem Ayrık fotoğrafları

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Öykü Berkan kimdir?

Öykü Berkan kimdir?

Fahriye Evcen kimdir?

Fahriye Evcen kimdir?