Özer Sancak kimdir?

Özer Sancak kimdir?

Gerçek adı: Özer Sancak
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Boşandı (Ebru Akel) ile
Meslek: İşadamı
İnstagram hesabı için tıklayın

Özer Sancak nereli? Kaç yaşında?

Özer Sancak kimdir, aslen nereli, ne iş yapar? Özer Sancak Ebru Akel yaş farkı? Ebru Akel kiminle evli eski eşi kim? Neden boşandı? Kim kimdir bölümümüzde Özer Sancak hayatı ve biyografi bilgileri hakkında en güncel yanıtları vereceğiz.

Özer Sancak hayatı ve biyografisi

Özer Sancak Türk işadamı. Babası Ethem Sancak ve eski eşi Türkiye’nin yakından tanıdığı bir isim olan eski Manken – Sunucu Ebru Akel’dir.

Özer Sancak memleketi aslen Siirt’ttir. Ancak kendisi İstanbul’da dünyaya geldi. Türkiye ve dünyanın tanıdığı ünlü iş adamı ve aynı zamanda Hedef Alliance’ın da sahibi olan AKP MKYK üyesi, Ethem Sancak‘ın oğludur. Annesi ise Nurten Yıldırım’dır. Özer Sancak babası Ethem Sancak Siirtli olup Sinep Çatılı köyündendir. Özer Sancak’in bir de Ali ve Ayşegül adında 2 kardeşi bulunmaktadır.

Özer Sancak 30 Ağustos 2012 tarihinde hayatını eski manken ve sunucu olan Ebru Akel ile birleştirdi. 12 Temmuz 2013 yılında “Eren” adında bir erkek çocukları dünyaya geldi. Günümüzde Ebru Akel ile evlilikleri sekteye uğradı. Özer Sancak Ebru Akel evliliğinde yaş farkı en çok merak edilen konular arasında olmuştur.

Özer Sancak ve Ebru Akel 8 yıl süren evliliklerinin ardından 15 Temmuz 2020 tarihinde tek celsede boşandı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalya Valisi Yazıcı’nın cipi de gündem olmuştu

Tolga Karakaş kimdir?

Tolga Karakaş kimdir?