Tolga Karakaş kimdir?

Tolga Karakaş kimdir?

Tolga Karakaş nereli? Kaç yaşında?

Tolga Karakaş kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tolga Karakaş ne iş yapar? Tolga Karakaş eski eşi, kiminle evli, çocuğu var mı? Emine Ün eşi Tolga Karakaş kim? Tolga Karakaş kanser hastalığını yendi mi? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri, instagram hesabı kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Tolga Karakaş hayatı ve biyografisi

Tolga Karakaş Türk iş insanı. Türkiye’de inşaat alanında yaptığı faaliyetleri ile tanınmaktadır. Aynı zamanda oyuncu Emine Ün ile evlenmesi ile bilinmektedir..

Tolga Karakaş Ankara’da dünyaya geldi. Ankara’da inşaat sektörü alanında projeler üreten Tolga Karakaş  memleketi aslen Ankara’dır. Tolga Karakaş İlk  eşi İlkim Karakaş’tır. 7 yıl evli kaldıktan sonra yollarını ayırarak boşanmıştır.

Gerçek adı: Tolga Karakaş
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: Ankara
Boyu: 1.75 cm
Kilo: 55 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali: Evli (Emine Ün ile)
Meslek: İş Adamı
İnstagram hesabı için tıklayın.

Bir kız çocuk babası Ankaralı işadamı Tolga Karakaş bir dönem oyuncu Emre Kınay ile evli olan ve sonradan boşanan Emine Ün ile 2012 yılında nikah masasına oturdu. Emine Ün Emre Kınay ile evliliğinden “Duru” isminde bir kızı bulunmaktadır.
Emine Ün’ün eşi Tolga Karakaş’a 2015 yılında troid kanseri teşhisi konuldu. Ancak daha sonra sağlık durumu iyiye gitti. Tolga Karakaş günümüzde yaşamını Ankara’da eşi Emine Ün ile birlikte sürdürmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Özer Sancak kimdir?

Özer Sancak kimdir?

Elvan Gruda kimdir?

Elvan Gruda kimdir?