Öznur Garip kimdir?

Tiktok platformu’nun gözde isimlerinden biri haline gelen Öznur Garip kısa zamanda ürettiği özgün içerikler sayesinde geniş hayran kitlelerine ulaşmayı başardı. Garip’in takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Öznur Garip kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Kendisi gibi fenomen olan Enes Çakmak’ın aşk hayatı oldukça karışık duruyor adı bir dönem sık sık Buse Korkmaz ile anılan Enes Çakmak bu iddialara karşı böyle bir şeyin olmadığını dile getirmişti. Daha sonrasında Buse Korkmaz’ın youtube kanalına attığı videoda Enes Çakmak’ın Garip ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Ancak çiftimiz geçtiğimiz günlerde ayrılık kararı verdiler. Sosyal medya’da ayrılık haberini yayınlayan çift’in takipçileri bu habere oldukça şaşırdı ve üzüldüler.

TikTok’da çektiği, dans ve özgün challenge videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Garip’in TikTok‘da 2.1 milyon takipçisi ve 62 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. İnstagram hesabı’nın kapatılmasından ötürü yeni hesap açan Garip’in an itibariyle bu platformda 72B takipçisi bulunmakta.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Enes Çakmak hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gökdeniz Tozoğlu kimdir?

Ceren Yalazoğlu Karakoç kimdir?