Recep Kahraman kimdir?

Recep Kahraman kimdir?

Gerçek adı: Recep Kahraman
Doğum tarihi: 01 Ağustos 1999
Doğum yeri: Düzce
Boy: 1.65 cm
Kilo: 60 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Lise
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Aşçı, Fenomen
İnstagram hesabı için tıklayın

Recep Kahraman nereli? Kaç yaşında?

Recep Kahraman kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Recep Kahraman mesleği, ne iş yapıyor? Recep Kahraman sevgilisi var mı? Hakkında en çok merak edilenler kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Recep Kahraman hayatı ve biyografisi

Recep Kahraman Türk fenomen ve Aşçıdır.  Sosyal medya hesapları üzerinden paylaştığı yaratıcı videolarla tanınmaya başladı.

Recep Kahraman 01 Ağustos 1999 yılında Düzce’de doğdu. Eğitim hayatına 2008 yılında Kırkharman İlkokulu’nda başladı. 2013 yılında eğitimine bu kez Çilimli İbrahim Hoşver Ortaokulu’nda devam etmeye başladı. Recep Kahraman 2016 yılında ise Düzce Akçakoca Süha Güven MTAL’da eğitimine devam etti.

Genç aşçı ve fenomen Recep Kahraman 2019 yılında aşçılık meslek lisesinden mezun oldu. İşi, mesleği aşçılık. Düzce’de stajlarını bitirdi. Daha sonra bir süre Aşçı olarak çalışmaya başladı.

Kendisine ait Recep TV kanalıda bulunan Recep Kahraman günümüzde yemek yapmayı, müzik dinlemeyi spor yapmayı seven birisidir. Gelecekte aşçı şef olmak isteyen genç aşçının hayalleri arasında medya şirketi kurmak ve bir de dijital ortamda müzik şirketi kurmak istemektedir.  

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Semih Özsoy kimdir?

Semih Özsoy kimdir?

Yusuf Şenli kimdir?

Yusuf Şenli kimdir?