Semih Özsoy kimdir?

Semih Özsoy kimdir?

Gerçek adı: Semih Özsoy
Doğum tarihi: 29 Nisan 1968
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.70 cm
Kilo: 78 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek:  İşadamı
İnstagram hesabı için tıklayın

Semih Özsoy nereli? Kaç yaşında?

Semih Özsoy kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Semih Özsoy ne iş yapar, serveti, tekstil şirketleri, evli mi, eşi, oğlu? Semih Özsoy istifa etti. Semih Özsoy neden istifa etti? Semih Özsoy hakkında merak edilenler kısaca hayatı vikipedi bilgileri biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Semih Özsoy hayatı ve biyografisi

Semih Özsoy Türk iş adamı ve Fenerbahçe Spor Kulübü, başkan vekilidir. Semih Özsoy Ali Koç’a destekleri ile tanınmaktadır.

Semih Özsoy 29 Nisan 1968 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimini ve ardından yüksek lisans öğrenimini tamamladı. Ünlü iş insanı Semih Özsoy özellikle teksitil ve sanayi alanında şirketleri ile tanınmaktadır. Semih Özsoy spor alanında Fenerbahçe Spor Kulübü’nde 2013 yılı sonuna dek  basketbol şube sorumlusu olarak görev aldı.  Özel hayatında evli olan Semih Özsoy’un iki çocuğu bulunmaktadır.  

Ebit Enerji İç ve Dış Ticaret şirketinin’de ortakları arasında yer alan Semih Özsoy Ağustos 2020 tarihinde Spor Kulübü, başkan vekili görevinden istifa etti. Semih Özsoy istifa talebi yetkil birimlerce kabul edildi. Semih Özsoy neden istifa etti resmi bir açıklıma yapılmadı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Esra Ezmeci kimdir?

Esra Ezmeci kimdir?

Recep Kahraman kimdir?

Recep Kahraman kimdir?