Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli kimdir?

Selçuk Tepeli nereli? Kaç yaşında?

Selçuk Tepeli kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Selçuk Tepeli evli mi, kiminle evli, eşi kim? Selçuk Tepeli hangi kanalda? Sunucu ve haber spikeri hakkında merak edilenler kısaca hayatı, biyografi, vikipedi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Selçuk Tepeli hayatı ve biyografisi

Selçuk Tepeli Türk sunucu, haber spikeridir. Aynı zamanda Genel yayın yönetmenidir. 2020 yılında haber spikeri Fatih Portakal’ın Fox TV’den istifa etmesinin ardından Fatih Portakal’ın yerine geçen isim olması münasebeti ile gündeme geldi.

Selçuk Tepeli 1974 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi başarı ile tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Marmara Üniversitesi Fransızca Kamu Yönetimi Bölümünde sürdürdü. Ardından IEP Rennes’de Avrupa Birliği Avrupa’da Sınırlar ve Kamu Hareketleri üzerine mastır yaptı.

Selçuk Tepeli, medya kariyerine Aktüel ve Newsweek Türkiye dergisinde başladı ve kısabir süre içinde bu dergilerin yayın yönetmenliğini yaptı. Bu süreçten sonra televizyonculuk dünyası ile tanışan Selçuk Tepeli Habertürk yayın danışmanlığı akabinde Gazete Habertürk Hafta Sonu ekleri genel yayın yönetmeni görevlerini sürdürdü. Aynı zamanda Habertürk Televizyonunda Ceyda Karan ile beraber “ Eksen” isimli programı yaptı.

Selçuk Tepeli, ünlü araştırmacı ve gazeteci Fatih Altaylı’nın görevini bırakması ile Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliğine getirilen isim oldu. Selçuk Tepeli Ocak 2020 tarihinde Habertürk TV Genel Yayın Yönetmenliği görevinden istifa etti. 25 Ağustos 2020 tarihinde Fox Tv ana haber bülteni sunan isim olarak Fatih Portakal’ın boşalan koltuğunu devir aldı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sudenaz Bulut kimdir?

Sudenaz Bulut kimdir?

Ebru Timtik kimdir?

Ebru Timtik kimdir?