Selin Gökbakar kimdir?

Recep İvedik filminde göstermiş olduğu üstün başarıyla tanıdığımız Şahan Gökbakar’ın takipçileri başarılı oyuncu’nun eşi olan Ayla Selin Gökbakar’ı kapsamlı araştırmaya başladılar.

Ayla Selin Gökbakar kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Yer aldığı yapımlar var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Şahan Gökbakar eşi ile 2012 yılında tanıştı. Selin Ortaçlı’yı nikah masasına oturtmak için 3 yıl uğraşması gerekti. 23 Mayıs 2015 tarihinde oyuncu Şahan Gökbakar ile Çek Cumhuriyeti’nin başkenti Prag’da evlendi. Şahan Gökbakar ile eşi Selin evlendikleri yıl çocuk sahibi de oldular. Efe ve Ela adında iki çocuğu bulunan çifte imrenmemek elde değil.

2006 yılında yapılan Fashion TV‘nin düzenlediği moda ödüllerinde “Gelecek Vaat Eden En İyi Bayan Model” ödülünü kazandı. Uzun bir süre modellik yaptı. Bir dönem evlilik programında sunuculuk da yapmıştır. Moda tasarımcılığı da yapan Selin Ortaçlı, mezun olduktan sonra kendi butik iç çamaşır markasını kurdu. 2009’un Haziran’ında “SeLingerie” adı altında iç çamaşırı koleksiyonunu çıkardı. Ancak şimdilerde oyunculuktan vakti kalmadığı için bu işini yapamamaktadır.

2010 yılında Şahika Tekand‘tan bir yıl süresince oyunculuk eğitim aldı. Selin Ortaçlı, 2011 yılından beri Şahan Gökbakar ile birliktedir. 2011 yılında “Araf zamanı” adlı dizide Saruhan Hünel ile başrol oynadı. 2014 yılında dizinin başrollerini Engin Akyürek, Tuba Büyüküstün, Nebahat Çehre ve Erkan Can‘ın üstlendiği “Kara Para Aşk” adlı dizide oynadı. Selin Ortaçlı , 2014 yılında senaryosunu Birol Güven, Yaşar Arak ve Caner Güler’in yazdığı “Kalp Hırsızı” adlı dizide Kenan Ece ve Mine Tugay ile başrolde oynadı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Mehmet Buse hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Beril Pozam

Aylin Engör