Selin Kidil Kimdir?

Youtuber ve seslendirme sanatçısı olan Selin Kidil biyografisi. Selin Kidil boyu, yaşı, rol aldığı filmler, eğitim hayatı ve hakkında merak edilenler yazımızda.

Selin Kidil’in bir abisi vardır. Abisi San Francisco’da yaşamaktadır. Babasını 5 sene önce kaybetmiştir. Annesini çok sevmektedir. Annesi Yugoslavya göçmenidir. Rahmetli babası Giresunlu’dur.

Selin Kidil seslendirme sanatçısıdır. Hızlı ayaklar isimli çizgi filmde MinikaGo kanalında Hakan ve Elif isimli iki karakteri canlandırmaktadır.

Selin Kidil yaptığı seslendirmenin yanı sıra, Sar Başa isimli sinema filminde rol almıştır.

Selin Kidil, Müjdat Gezen Sanat Merkezi’nin konservatuvar bölümünü kazanıp 1 yıl okumuştur.

Özel Moda Kadıköy Güzel Sanatlar Lisesinde Sinema televizyon bölümünü okumuştur. Lisenin ismi sonradan Mimar Sanatlar Güzel Sanatlar Lisesi doğmuştur.

Henüz bir reklam oynamamıştır. İleride mutlaka bir reklam filmi projesinde yer alacağını belirtiyor kendisi.

Selin Kidil’in şuan bir sevgilisi yoktur.

Farklı bir kişilik olduğu için tam bir batılı, Türk aile yapısı ile çok alakasız ve tabusuz olarak seviliyor. Güçlü bir karakter yapısı olduğu söyleniyor. Kendisinde kişilik bozukluğu olduğunu bir videosunda dile getirmiştir. İzleyenleri tarafından Zeynep Bastık’a benzetiliyor ve bundan memnun. Ailesinin maddi durumu oldukça iyidir. Seslendirme sanatçısıdır. Youtuber olma gibi bir düşüncesi yokken çektiği videolarla olmuştur.

Selin Kidil sevdiklerini kaybetmekten çok korkmaktadır. Dövmeleri ile dikkat çekmektedir. Vücudunda 21 – 22 yerinde dövmesi vardır. Dövmeyi farklı olmak için değil sevdiği için yaptırdığını dile getiriyor. En sevdiği renk ise mordur.

Selin Kidil’e bir videosunda dini inancı soruluyor. Bu soruya Agnostiğim diyerek cevap veriyor. Agnostisizm, bilinmezcilik ya da bilinemezcilik anlamına geliyor. Tanrı’nın var ya da yok olduğunu bilimsel olarak evrenin nereden türediği bilinmeyeceğini destekler.

2019 yılı yazında Sar Başa isimli sinema filminde rol almıştır. Aynı zamanda günümüzde bir çizgi film de seslendirme çalışmaları yapmaktadır.

Youtube kanalının içerikleri, güzellik, tavsiye, kendisi hakkındaki bilgileri aboneleri ile paylaşmaktadır. Sosyal medya hesaplarının takipçi sayıları oldukça yüksektir. 2020 itibariyle resmi instagram hesabında ki takipçi sayısı 188bin, Youtube video kanalında ki abone sayısı ise 222 bin civarındadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Tolga Güleç

Tolga Güleç

Melis Sander

Melis Sander