Selinay Yalçın kimdir?

Selinay Yalçın tiktok platformun’da yükseliş gösteren isimlerden biri haline geldi. Tiktok platformun’da göstermiş olduğu başarısnı diğer sosyal medya platformların taşıyan ve kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan Yalçın’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Selinay Yalçın kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Geçtiğimiz günlerde instagram hesabından yaptığı canlı yayın ile sevgilisi olduğunu duyuran Yalçın gönül kapılarını Emir Sarıcana açtı. Bu birliktelik Yalçın’ın takipçilerinden tam not aldı. Çift sosyal medya platformunda oldukça konuşulur hale geldi.

Tiktok platformu ile fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan Yalçın’ın TikTok‘da 764 bin takipçisi ve 35 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. Aynı zamanda bir youtuber olan Yalçın’ın YouTube’da 9 bin abonesi var ancak bu platformu aktif olarak kullanmıyor, Instagram‘da ise  123 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Semih Varol hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Tülay Maciran kimdir?

Betül Çakmak kimdir?