Tülay Maciran kimdir?

Tülay Maciran nereli? Kaç yaşında?

Tülay Maciran kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tülay Maciran şarkıları? Tülay Maciran sevgilisi, evli mi, eşi kim? Tülay Maciran boy kilo yaş bilgileri. Tülay Maciran hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Tülay Maciran hayatı ve biyografisi

Tülay Maciran Türk şarkıcı ve müzisyendir. Sanatçı seslendirdiği şarkılarla beğeni toplayarak kısa sürede tanınmaya başlamıştır.

Tülay Maciran 1 Kasım 1984 yılında Sivas İmranlı’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Sivas İmranlıdır. Tülay Maciran müzik kariyerine çok küçük yaşlarda henüz 8 yaşındayken türkü söyleyerek başladı. Müzik eğitimini annesinden alan genç ve güzel sanatçının ayrıca Taner Maciran adında ikiz kardeşi bulunmaktadır.

Tülay Maciran bundan 20 yıl öncesine kadar kendi memleketi olan İmranlı ve çevresinde çeşitli organizasyonlarda, düğün ve etkinliklerde sahne aldı. 2000 yılına kadar türkülerini bu platformlarda seslendirdi. 2000 senesinde ailesi ile beraber İstanbul’a yerleşti. Ardından çeşitli türkü evlerinde sahne almaya başladı. Tülay Maciran müzik kariyeri 2014 yılında “Nerdesin” albümü ve ardından 2017 yılında “Melek Yüzlüm” adlı albümle devam etti.

Evli olan Tülay Maciran’ın Tuana adında bir kızı bulunmaktadır. Tülay Maciran sevdiği sanatçılar arasında Aşık Veysel, Muharrem Temiz, Erdal Erzincan, Seyfi Doğanay, Zaralı Halil, Muhlis Akarsu, Cengiz Özkan, Yılmaz Çelik ve Güler Duman yer almaktadır.

Tülay Maciran boyu 1.68 cm kilosu 56 kg burcu Akrep

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Antalyaspor tribününe Deniz pankartı

Selinay Yalçın kimdir?