Sera Varol kimdir?

Tiktok,İnstagram ve Youtube gibi platformlarda başarılarıyla adından sıkça söz ettiren Sera Varol aşk hayatıyla da magazin gündemine adeta bomba gibi düştü. 4 senelik birlikteliği ile görenleri kendine hayran bıraktıran çift hakkında bir çok soru soruldu.

Sera Varol kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi kim gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Youtube kanalında bu konuya açıklık getiren fenomen isimin neden Varol soyadını kullandığını sizler için yazımıza aktardık.

“Tiktok’ta timeler vardır. İsminin sonuna bir şey yazıyordun o kişiyle videolar çekiyordun. Bende Semih ile videolar çektiğim için Varol yapmıştım. Benim soyadım Korkmaz ama ben Korkmaz soyadını kullanmadığım için sürekli Semih ile aynı soyadınız mı? var yada soyadın ne? gibi sorularla karşılaşıyorum. Arkadaşlar soyadım Korkmaz.”

Semih sevgili olduklarını bir röportajda açıklayan sosyal medya fenomeni güzel güzelliği ile görenleri büyüledi. Sosyal medya fenomeni Semih Varol’un gönül kapıları Sera Varol ile kilitlendi.4 senelik birlikteliklerini geçtiğimiz günlerde İnstagram hesabından yaptığı paylaşımlar ile kutlayan ikili aşklarını dolu dizgin yaşıyor. Sera ve Semih çifti sosyal medya hesaplarından birlikte çektikleri videolar ile de çok konuşuldu. En çok Semih Varol’un takipçileri tarafından merak edilen Sera Varol arama motorlarında sıkça aranan isim haline geldi.

Sosyal medya platformları’nın aranan isimi haline gelen Sera Varol’un TikTok‘da 3.5 milyon takipçisi ve 46 milyondan fazla beğenisi bulunuyor.  Instagram‘da 177 bin takipçisi ve YouTube‘da 158 bin abonesi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Semih Varol hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Dilaray Yeşilyaprak kimdir?

Caner Özyurtlu kimdir?