Dilaray Yeşilyaprak kimdir?

Dilaray Yeşilyaprak nereli? Kaç yaşında?

Dilaray Yeşilyaprak kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Dilaray Yeşilyaprak oynadığı diziler? Dilaray Yeşilyaprak sevgilisi? Dilaray Yeşilyaprak boy kilo yaş bilgileri. Dilaray Yeşilyaprak hakkında merak edilenler, kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdirbölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Dilaray Yeşilyaprak hayatı ve biyografisi

Dilara Yeşilyaprak Türk dizi oyuncusudur. 2019 yılında “Benim Adım Melek” dizisinde “Meryem” karakteri ile tanınmaya başladı.

Dilara Yeşilyaprak 1 Ocak 1995 yılında İstanbul’da 2 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Ankara’da eğitim hayatına başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatına İstanbul Maltepe Üniversitesi’nde devam etti. Oyunculuk kariyerine başlamadan önce temel Oyunculuk ve Kamera Önü Oyunculuk eğitimi aldı.

Dilara Yeşilyaprak kameraların karşısına ilk kez 2019 yılında “Benim Adım Melek” dizisinde “Meryem” karakterine hayat vererek adım attı.  Güzel oyuncuc at biniciliği ve kayak sporlarını sevmektedir. Dilaray Yeşilyaprak boyu 1.65 cm kilosu 50 kg burcu Oğlak. Göz rengi ela ve saç rengi kahverengidir.

Dilaray Yeşilyaprak dizileri ve filmleri

Dilaray Yeşilyaprak oynadığı diziler? Dilaray Yeşilyaprak hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Hercai – Zeynep
  • 2019 Benim Adım Melek – Meryem

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Uğur Bay kimdir?

Sera Varol kimdir?