Sevda Erginci Kimdir?

Sevda Erginci Kimdir?

Güzelliğinin yanı sıra oyunculuk yetenekleri ile de insanları ekran başına kitleyen Sevda Erginci, görenleri kendine hayran bırakıyor. “Uyanış: Büyük Selçuklu” dizisinde can verdiği “Turna” karakteri ile ismini geniş kitlelere duyurmayı başarmış Sevda Erginci, sosyal medya dünyasında en çok konuşulan ve hakkında en çok araştırma yapılan isimlerden bir tanesi olmayı başarmıştır. Yazımızın devamında; Sevda Erginci kimdir? Sevda Erginci kaç yaşında? Sevda Erginci aslen nereli? Sevda Erginci’nin boyu ve kilosu kaç? Sevda Erginci’nin sevgilisi var mı? Sevda Erginci’nin rol aldığı dizi ve filmler nelerdir? Sevda Erginci’nin Instagram adresi nedir? Gibi sorulara ve daha fazlasına yanıt bulabilirsiniz. 

Televizyon dünyasının en sevilen oyuncularından bir tanesi olan güzel isim Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 senesinde İstanbul’da doğmuştur. Makedonya göçmeni bir anne ile Mardinli bir babanın ilk çocuğu olarak dünyaya gelen Sevda Erginci’nin anne ve babası kızları 4 yaşındayken boşanmıştır. 15 yaşındayken tiyatro ve oyunculuk ile ilgilenmeye başlayan Sevda Erginci, ilk tiyatro deneyimini Semaver Kumpanya’da “Paki ve Sevgi Çiçekleri” adlı oyunda rol alarak yaşamıştır. 

Oyunculuk konusundaki üstün yetenekleri ile kariyer basamaklarını hızla tırmanan güzel oyuncu Sevda Erginci, 2012 senesinde başrollerinde Ozan Güven ve Özgü Namal gibi isimlerin bulunduğu “Koyu Kırmızı” dizisi ile ilk defa ekranların karşısına çıkmıştır. Bu dizide göstermiş olduğu üstün oyunculuk yetenekleri ve güzelliği ile 2012 senesinde başarılı oyuncular Fahriye Evcen ve Mehmet Aslantuğ ile “Veda” dizisinde rol almıştır. Kariyerinde emin adımlar ile ilerleyen Sevda Erginci, “Yasak Elma” dizisi ile ismini milyonlara duyurmayı başarmıştır. Sevda Erginci, üstün oyunculuk yetenekleri ile daha pek çok başarılı projede yer almayı başarmıştır. 

İlginizi Çekebilir: Binnur Kaya Kimdir?

Güzelliği ile herkes tarafından beğeni toplayan başarılı oyuncu Sevda Erginci, 3 Ekim 1993 tarihinde doğmuştur ve içinde bulunduğumuz 2022 senesi itibari ile 29 yaşındadır. 

Yaşamını İstanbul’da sürdüren güzel oyuncu Sevda Erginci, İstanbul’da doğmuştur. İstanbul’da doğup büyüyen Sevda Erginci’nin annesi Makedon göçmeni babası ise Mardinlidir. 

3 Ekim tarihinde doğan Sevda Erginci, bir terazi burcu kadınıdır. 

Hem güzelliği hem de oyunculuğunun yanı sıra fiziği ile de pek çok insanın beğenisini toplayan Sevda Erginci’nin boyu 1.59 kilosu ise 50’dir. 

Güzelliği, sempatikliği ve başarılı oyunculuğu sayesinde pek çok insanın sevdiği Sevda Erginci, özel hayatını gözler önünde yaşamaktan hoşlanmıyor. Güzel oyuncu Sevda Erginci’nin hayatında özel bir ismin olup olmadığı bilinmiyor. 

Uzun zamanlardan beri aktif olarak oyunculuk yapan Sevda Erginci, Türk, dizi ve film oyuncusudur. 

Güzel oyuncu Sevda Erginci, Instagram adresinden yaptığı paylaşımlar ile sık sık gündem olmayı başarıyor. 159 gönderisi ve 1,8 milyon takipçisi olan güzel oyuncu Sevda Erginci’nin Instagram adresine buraya tıklayarak ulaşabilirsiniz. 

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Kolpa Kimdir? Kolpa Kaç Yılında Kuruldu?

Kolpa Kimdir? Kolpa Kaç Yılında Kuruldu?

Ataberk Mutlu Kimdir?

Ataberk Mutlu Kimdir?