Sıla Gözüm kimdir?

Sıla Gözüm kimdir?

Sıla Gözüm nereli? Kaç yaşında?

Sıla Gözüm kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Sıla Gözüm oynadığı diziler? Sıla Gözüm sevgilisi kim? Sıla Gözüm boy kilo yaş bilgileri, hakkında merak edilen konular, oyunculuk kariyeri, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Sıla Gözüm hayatı ve biyografisi

Sıla Gözüm Türk dizi ve reklam oyuncusudur. Rol aldığı reklam filmleri ve 2020 yılında Arıza dizisinde Aslı rolü ile dikkatleri üzerine çekti ve tanınmaya başladı.

Sıla Gözüm 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatına İstanbul’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Ticaret Üniversitesi Güzel Sanatlar bölümünde devam etti ve bu bölümden mezun oldu. Medya ve otunculuk kariyerine ilk olarak reklam filmlerinde rol alarak adım attı. Dizi oyunculuğuna 2020 yılında ilk kez “Arıza” dizisinde canlandırdığı “Aslı” rolü ile yaptı.

Sıla Gözüm günümüzde Ph7 Entertainment çatısı altında oyunculuk kariyerini sürdürmektedir. Sıla Gözüm boyu 1.68 kilosu 51 kg göz rengi mavi ve saç rengi sarı’dır. 

Sıla Gözüm dizileri ve filmleri

Sıla Gözüm oynadığı diziler? Sıla Gözüm hangi dizilerde oynadı?

  • 2020 Arıza – Aslı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Güzide Çiğdem Akın kimdir?

Güzide Çiğdem Akın kimdir?

Leman Akçatepe kimdir?

Leman Akçatepe kimdir?