Sude Naz Bulut kimdir?

Tiktok platformunun popüler içerik üreticilerinden olan Sude Naz Bulut diğer sosyal medya platformlarında’da fenomen oldu. Yayınladığı videolar ve paylaştığı postlar ile geniş hayran kitlelerine ulaşan Bulut’un hayranları fenomenin hayatı hakkında araştırma yapmaya başladılar.

Sude Naz Bulut kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Yalnız kalmaktan nefret ettiğini de dile getiren Sude Bulut, Yağız Çiçek’ten ayrıldığını bazen sevginin her şeyi iyileştirmediğini, ilişkiyi kendisi bitirmek istediğini söylüyor. Hayatında kimsenin olmadığını 2-3 yıl içinde bir ilişki kurmak istemediğini ifade ediyor. Hayal kurmayı da çok sevmediğini belirtiyor. Oyuncu olmayı istediğini ve bu yönde eğitim aldığını, kameralar önünde olmaya alışık olduğunu dile getirmektedir. Mart ayını çok sevdiğini ifade ediyor.

TikTok’da çektiği playback, dans ve ağır çekim videolarıyla oldukça büyük kitlelere sahip olan Sude’nin TikTok‘da 803 bin takipçisi ve 60 milyondan fazla beğenisi, YouTube kullanmıyor, Instagram‘da 261 bin takipçisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Sıla Ertaş hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Duru Önver

Burcu Kirman