TAMAMEN YENİLENDİ

Portakal ağaçlarıyla çevirili, doğanının huzurunu yaşatan Çetinel Hotel, misafirlerin konforu için tamamen yenilendi.Harika konumuyla iş seyahatlerinde büyük bir avantaj sağlayan tesis, günün stresini atmak için de huzur verici bir atmosfere sahip!

Eşsiz bir huzurla Adana’nın en güzel konumunda muhteşem bir konaklama yaşamaya hazır mısınız?

 Adana otelleri arasında şehir merkezine yakınlığı ve görkemli atmosferi ile fark yaratan hotel, kente iş ya da tatil amaçlı gelen konukları için masal gibi bir deneyim yaşatıyor.

Hotel, adana Havalimanı’ndan çıkınca 10 dakikalık mesafe ile ulaşılan konumunun yanı sıra kent manzarasının keyfini sürmek için Taş Köprü ’ye, manevi bir yolculuğa çıkmak için Sabancı Merkez Camii ve Adana Ulu Cami’ye, Osmanlı Döneminin şaheserlerinden Büyük Saat Kulesi’ne ve daha pek çok değerli mekâna yakınlığı ile ulaşım kolaylığı sağlıyor.

1998 yılından bu yana Adana’nın geleneklerine işlemiş konukseverliği ile hizmet veren Çetinel Hotel, tüm detayların düşünüldüğü, konforun ve yenilikçi mimari çizginin buluştuğu bir yenilenme çalışmasının ardından modern tasarım anlayışını mükemmeliyetçi hizmet çizgisiyle konukseverlerini Akdeniz’in sıcaklığıyla buluşturdu.

Tüm ayrıntıları incelikle düşünülmüş etkinliklerden ihtişamlı iz bırakan düğünlere, kapsamlı iş organizasyonlarınıza kadar her konuda hizmet sağlayan Çetinel Hotel’inde portakal ağaçlarının arasında havuz başında kendinizi hayatın akışına bırakabilirsiniz.

Çetinel hotel Yöneticisi Nazan Çetinel,  1998 yılından bu yana Adana’nın geleneklerine işlemiş konukseverliği ile hizmet verdiklerini belirterek, misafirlerinin rahatlığı için tüm ayrıntıları ve incelikleri düşündüklerini belirterek,  ‘’Portakal ağaçlarıyla çevirili, doğanının huzurunu yaşatan Çetinel Hotel’in huzur dolu dünyasıyla tanışmak için sizleri bekliyoruz’’ dedi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Borsa Meclisi, Çandır dedi

Antalya Haberleri: Borsa Meclisi, ‘Çandır’ dedi

Yaşam şehri