Temel Kankıran kimdir?

Temel Kankıran kimdir?

Gerçek adı: Temel Kankıran
Doğum tarihi:  Bilinmiyor
Doğum yeri:  Bilinmiyor
Boyu: Bilinmiyor
Kilo:  Bilinmiyor
Burcu:  Bilinmiyor
Eğitim durumu: Bilinmiyor
Medeni hali: Bekar (Ceren Kaplakarslan ile?
Meslek: İş Adamı, Yapımcı, Yönetmen
İnstagram hesabı için tıklayın.

Temel Kankıran kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Temel Kankıran kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu ,kilosu ve burcu, evli mi, eşi kim, ne iş yapar, tahliye oldu mu, en son avukatı ne dedi, Temel Kankıran Ceren Kaplakarslan ilişkisi nedir? Kim kimdir bölümümüzde Temel Kankıran kısaca hayatı ve biyografisi hakkında bilgiler sunacağız.

Temel Kankıran hayatı ve biyografisi

Türk Sineması yapımcısı ve yönetmenidir. Aynı zamanda iş adamıdır. 2017 yılında Reis sinema filminin yapımcılığını yapmıştır. 2019 yılında Ölü Yatırım sinema filminin yapımcılığını yapmıştır. Medya da 6 aylık hamile manken ve oyuncu Ceren Kaplakarslan ve annesine şiddet uygulaması ile gündeme gelmiş ve çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak ceza evine gönderilmiştir. Şiddet uyguladığı iddiasıyla tutuklanan Temel Kankıran, yargılandığı davanın ilk celsesinde tahliye edilmiştir.

Yapımcı, yönetmen Temel Kankıran iş dünyasında yapımcılığını ve yönetmenliğini üstlendiği sinema filmleri ile bilinmektedir. 2017 yılında “Reis” isimli sinema filminin yapımcılığını üstlendi. Reis sinema filmi Türkiye 12. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın hayatını konu almıştır.  2019 yılında da “Ölü Yatırım” sinema filminin yapımcılığını yapmıştır.

Özel yaşamında şarkıcı Rafet El Roman’ın eski eşi Ceren Kaplakarslan ile gündeme gelen Temel Kankıran Ceren Kaplakarslan ile nişanlandı. Bir süre sonra 6 aylık hamile olan nişanlısı Ceren Kaplakarslan’ı yaraladığı iddiası ile tutuklandı. Ancak sonrasında tahliye edilmiştir.

Temel Kankıran dizi ve filmleri

Temel Kankıran filmleri hangisi? Hangi filmlerin yapımcı ve yönetmenliğini yaptı aşağıda

güncel olarak listelenmektedir.

  • Ölü Yatırım Sinema Filmi 2019
  • Reis Sinema Filmi 2016

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Çiğdem Mizrahi kimdir?

Çiğdem Mizrahi kimdir?

Cengiz Nezir kimdir?

Cengiz Nezir kimdir?