Tiktok fenomeni Aysude Resmi kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Aysude Resmi kullanıcı isimli Aysude instagram platformunda hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken Aysude geniş hayran kitlelerine ulaştı. Aysude’nin takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Aysude kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Fenomen güzel gönlünü kendisi gibi tiktok fenomeni olan Yiğit Can Çakmak’a kaptırdı. İzmir’de yaşamını sürdüren Çakmak’ın sık sık sevgilisi için İstanbul’a gelmesi ile de dilden düşmeyen çiftler haline geldiler. İnstagram hesabın’da sık sık beraber oldukları fotoğrafları paylaşan Çakmak’ın takipçileri bu durumdan oldukça memnun. Takipçileri ikili adına fan sayfaları bile açtılar.

Tiktok platformu sayesinde özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen güzel Aysude’nin şuan bu platformda 1M abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı cesur pozlar ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Aysude’nin instagramda ise 128B takipçiye ulaştı.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yiğit Can Çakmak(Yiğit Resmi) hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Avni Tuna Dilligil kimdir?

Tülay Bursa kimdir?