Tiktok fenomeni Kırmızı Oje kimdir?

Sosyal medya platformunun gözde isimlerinden biri haline gelen Kırmızı Oje kullanıcı isimli Fatma Kılıç kısa zamanda fenomenlik basamaklarını hızla tırmanan isimlerden biri haline geldi. Fatma Kılıç’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Fatma Kılıç kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Magazin gündeminden uzun bir dönem düşmeyen aşk hayatı ile bilinen kırmızı oje’nin adı bir dönem kendisi gibi fenomen olan Doğanay Oğuz ile anılmıştı. Sosyal medya kullanıcıları tarafından çok fazla tepkiye neden olan durum ise ikili’nin arasında’ki 10 yaş farkı olmuştu. Geçtiğimiz günlerde ilişkilerine son veren ikili’nin takipçileri arasında bu duruma memnun olanda vardı, üzüntüyle karşılayanda. Gönül kapılarını şuan kapalı tutan fenomen isimin görüştüğü kimse yok.

23 Haziran 2018 tarihinde açtığı youtube kanalı ile özgün içeriklerini tüm dünya ile paylaşmaya başlayan fenomen Kılıç’ın şuan bu platformda 8B abonesi oldu bile. İnstagram hesabında paylaşımını yaptığı postlarla ve özgün video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Kılıç’ın instagramda ise 125B takipçiye ulaştı. Asıl çıkışını yaptığı Tiktok platformunda ise 1.8M takipçisi , 95M beğenisi bulunuyor.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yiğit Can Çakmak(Yiğit Resmi) hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Gözde Duru kimdir?

Avni Tuna Dilligil kimdir?