Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

Tiyatro sahnesinde evlilik teklifi

 

Engin ATAOĞLU/ALANYA, (DHA)- ANTALYA’nın Alanya ilçesinde iş insanı Mustafa Coşkun, kız arkadaşı Tuğçe Karadeniz’e, izlemeye gittikleri tiyatro oyunu öncesinde sürpriz evlilik teklifinde bulundu. Sahnede sanatçılar yerine erkek arkadaşını gören Tuğçe Karadeniz, şaşkınlık yaşarken, teklifi kabul etti.

Alanya’da başrollerini Sedef Şahin ile Hakan Bilgin’in paylaştığı, Emre Kınay’ın yönettiği ‘Dönme Dolap’ adlı tiyatro oyunu sürpriz bir evlilik teklifine sahne oldu. Alanya Kültür Merkezi’nde dün sahnelenen oyunda arkadaşlarıyla giden Tuğçe Karedeniz, gösterim öncesinde aldığı evlenme teklifiyle şaşkına döndü. Oyunun hemen öncesinde sanatçı Hakan Bilgin’in, “Sayın Tuğçe Karadeniz, lütfen ayağa kalkar mısınız?” anonsunun ardından sevgilisi iş insanı Mustafa Coşkun’un sahnedeki sinevizyondan seyircilere, “Öncelikle herkese merhabalar. Çok kısa vaktinizi alacağım. Aslında böyle bir video çekmek aklımın ucuna dahi gelmezdi ama aşk insana neler yaptırıyor. Sevgilim, kalbinin güzelliğinin her zaman yanımda olacağımı ve sonsuza kadar seni seveceğimi bilmeni istiyorum. İyi ki sen, seni çok seviyorum” şeklide seslendi.

Işıkların açılmasıyla birlikte sahnede beliren Mustafa Coşkun, sevgilisini de sahneye davet ederek evlilik teklifinde bulundu. Gözyaşlarını gizleyemeyen Tuğçe Karadeniz, Mustafa Coşkun’un evlilik teklifini kabul etti. Salondaki seyirciler de çifti ayakta alkışladı. Tiyatro yetkilileri, böyle bir mutluluk anına oyunlarının vesile olmasından dolayı çok mutlu olduklarını dile getirdi. (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Mucize kurtuluş sonrası kahramanlarıyla buluştu

MMO’dan siyasi partilere çağrı