Tolga Turan kimdir? xtolgaturan kimdir? Tolga Turan ile yaptığımız röportajın tüm detayları!

xtolgaturan kullanıcı isimi ile bilinen Tolga Turan, İnstagram platformunun taçsız krallarından birisi haline geldi. Paylaşımları ile kısa süre içerisinde hızla yükselen ve geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya dünyasının trend isimlerinden birisi olan Tolga Turan İnstagram platformunda geniş hayran kitlelerine ulaşmaya devam ediyor. Ürettiği içerikler sosyal medya kullanıcıları tarafından oldukça sevilen isimler arasında hızla yükselen ve başa gelen Tolga Turan’ın takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında arama motorlarında merak ettikleri detayları aramaya başladılar.

Tolga Turan  kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? gibi merak edilen bütün soruların cevaplarını siz değerli okuyucularımız için kendisiyle yaptığımız keyifli röportajımız sayesinde yazımızda derledik.

Aşk hayatını kısa süre önce yaşadığım bir takım psikolojik sebeplerden dolayı bıraktım.

Eğitim konusuna gelecek olursak, lise mezunuyum.

İnstagram platformunda yaklaşık 2018 senesinde Musically uygulaması ile içerik üretmeye başladım. Şuan ki adı ile Tiktok. Bu konuda arkadaşlarım çok destek oldu.

Galatasaraylıyım.

Tek çocuğum.

Kendi başıma vakit geçirmek isteyip video çekerken şans eseri keşfedilmem ve sürekli emek sarf ederek fenomen oldum.

Hayatımda ki dönüm noktam hayatımda kendimden başkasının değerli olmadığını fark etmem oldu.

Hobilerime gelecek olursak: Gezmek, arkadaşlarımla vakit geçirmek, değişik aksiyonlu aktiviteler yapmak. Fobilerim ise karanlık ve yalnız kalmak.

Takipçilerime vermek istediğim mesaj ise “Bugüne kadar yanımda olup beni yalnız bırakmayan desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür ederim.”

Gelecekteki hedefim tam zamanlı olarak global olarak ismimi duyurmak istiyorum,

Delibal filmini izlerken çok etkilemiştim.

Tiktok mecrasında daha önce kimse ile tartışma yapmadım.

Sosyal medyadan kazancım var.

xtolgaturhan kullanıcı ismi ile bilinen Tolga Turhan’ın hayatında yer alan enlerden bahsettik biraz:

En sevdiğim yemek fast food pizza vs ev olarak kuru fasulye pilav

 en sevdiğim film dünyanın merkezine yolculuk

en sevdiğim ünlü danbilzerian

Tepkilerin oldukça normal olduğunu düşünüyorum, ve sosyal medya gibi bir platformda çoğu kişi kavgalı olsa da böyle olaylarda birbirini savunmasının çok iyi olduğunu düşünüyorum.

Asıl çıkışını yakaladığı Tiktok hesabında ise 9.8M beğeniye ve 149B takipçiye sahip. İnstagram hesabında xtolgaturan hesabıyla paylaşımını yaptığı postlarla ve video içerikleri ile takipçilerinin dikkatlerini çeken Tolga Turan’ın instagram da ise 66B takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Masumlar Apartmanı Ege ( Emir Özden) kimdir? hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Oyunculardan yeni Leyla ile Mecnun paylaşımları

Konut satışı durdu