Tuğçe Demirbilek kimdir?

Tuğçe Demirbilek  kimdir?

Gerçek adı: Tuğçe Demirbilek Zanna
Doğum tarihi:  20 Mart 1981
Doğum yeri: Giresun
Boyu: 1.70 cm
Kilo: 56 kg
Burcu: Koç
Eğitim durumu: Üniversite
Medeni hali:  Evli (Danilo Zanna ile)
Meslek:  İş kadını, Yoga Eğitmeni
İnstagram hesabı için tıklayın.

Tuğçe Demirbilek nereli? Kaç yaşında?

Tuğçe Demirbilek kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tuğçe Demirbilek oğlu, çocuğu, dini, mesleği, instagram hesabı? Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek nasıl tanıştı? Tuğçe Demirbilek ekşi sözlükte yorumları. Danilo Zanna eşi Tuğçe Demirbilek filmleri? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Tuğçe Demirbilek hayatı ve biyografisi

Tuğçe Demirbilek ünlü İtalyan şef Danilo Zanna’nın eşidir. Türkiye’de şef Danilo Zanna ile evlenmesinin ardından tanınmaya başladı. Tuğçe Demirbilek Yoga eğitmenidir.

Tuğçe Demirbilek 20 Mart 1981 yılında Giresun’da dünyaya geldi. Öğrenim hayatına Giresun’da başladı. Lise eğitiminin ardından İstanbul’a geldi. Tuğçe Demirbilek hayatı ünlü İtalyan şef Danilo Zanna’nın tatil için geldiği Türkiye’de tanışmaları ile bir anda değişti. Danilo Zanna tanıştığı ve aşık olduğu Tuğçe Demirbilek’ten ayrılmamak için ülkesini, ailesini, sosyal çevresini gerisinde bırakarak Türkiye’ye yerleşti.

Tuğçe Demirbilek Danilo Zanna birlikteliği kısa bir süre sonra evliliğe doğru gitmeye başladı. Çift 2012 yılında nikah masasına oturdu. Tuğçe Demirbilek Danilo Zanna evliliğinden 2013 yılında “Zeno Tibet” adlı bir erkek çocukları dünyaya geldi. Tuğçe Demirbilek mesleği yoga eğitmenliğidir. Ayrıca, kişisel olarak sosyal medya hesaplarında dizi, film önerileri, özlü sözler ve kitap tavsiyeleri bulunmaktadır.  

Danilo Zanna Tuğçe Demirbilek nasıl tanıştı?

“Bir gün benim bir Türk arkadaşım beni Türkiye’ye davet etti. Buraya geldiğimde biriyle tanıştım ve aşık oldum. Bugün kendisi eşim. Evlendikten sonra burada yaşamaya karar verdik. Aslında ben Şangay’a gitmek istiyordum ama bunları düşünürken eşim bana hamile olduğunu söyledi ve Çin’in yemeklerine ve yaşam tarzına uyum sağlayamayacağını söyledi. İstanbul’da yaşamaya devam ettik”

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Lale Zuzanna Onuk kimdir?

Lale Zuzanna Onuk kimdir?

Atilla Kaplakarslan kimdir?

Atilla Kaplakarslan kimdir?