Atilla Kaplakarslan kimdir?

Atilla Kaplakarslan kimdir?

Gerçek adı: Atilla Kaplakarslan
Doğum tarihi: 15 Haziran 1957
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.76 cm
Kilo: 82 kg
Burcu: İkizler
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli
Meslek:  İş adamı, Koreograf, Organizatör
İnstagram hesabı için tıklayın

Atilla Kaplakarslan nereli? Kaç yaşında?

Atilla Kaplakarslan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Atilla Kaplakarslan evli mi, kiminle evlendi, eşi, çocukları? Koreograf ve Organizatör Atilla Kaplakarslan hakkında merak edilenler kısaca hayatı, kariyeri ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Atilla Kaplakarslan hayatı ve biyografisi

Atilla Kaplakarslan Türk iş adamı, koreograf ve organizatördür. Türkiye’de bilinen pek çok ünlü sanatçının organize işlerinin arkasında imzası bulunmaktadır.

Atilla Kaplakarslan 15 Haziran 1957 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Memleketi aslen Adana’dır. Eğitimine İstanbul’da başlayan Atilla Kaplakarslan genç yaşta hem iş dünyasına hem de medya dünyasına adım attı. Bugün Vizyon Production, Sinema Güzeli Kral ve Kraliçesi yönetim kurulu başkanı ve aynı zamanda Engelsiz Yaşam Vakfı’nın kurucusudur. Bunun yanında Artiz Atölye’nin de kurucu ortağıdır.

Atilla Kaplakarslan 1980 ile 1990 yılları arasında birçok ünlünün şöhret olması konusunda organizasyonlar gerçekleştirmiştir. Demet Akalın, Vahe Kılıçarslan, Atilla Saral, Gizem Özdilli, Hülya Avşar, Gülben Ergen, Ebru Gündeş, İsmet Özhan Tolga Karel ve Petek Dinçöz bu isimlerden sadece bazılarıdır. Atilla Kaplakarslan Petek Dinçöz’ün yanı zamanda isim babası olma özelliğine sahiptir.

Atilla Kaplakarslan özel yaşamında bir evlilik yaptı. Eşi ile ayrı olup olmadığı bilinmemektedir. Ancak Ceren Kaplakarslan‘ın babasıdır. Ceren Kaplakarslan bir dönem sevgilisi Temel Kankıran‘dan şiddet gördüğü iddiası ile gündeme gelmiştir. Atilla Kaplakarslan sıkça torunu Tuva ile vakit geçirmektedir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Tuğçe Demirbilek  kimdir?

Tuğçe Demirbilek kimdir?

Kara Hasan kimdir?

Kara Hasan kimdir?