TÜRSAB’DA 14 BÖLGE TEMSİL KURULU BELLİ OLDU

– Manavgat-Side Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 4 Ekim Salı günü Antalya MATSO Otogar Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve Manavgat, Akseki, Gündoğmuş, İbradı ve Serik ilçelerini kapsayan seçimlerde, Mehmet Uslu 84 oy alarak kazandı.

– Mezopotamya Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 4 Ekim Salı günü Diyarbakır Demir Hotel’de gerçekleştirilen ve Diyarbakır, Batman, Mardin, Siirt ve Şırnak’ı kapsayan seçimlerde, Mehmet Akyıl 64 oy alarak kazandı.

– Batı Antalya Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 4 Ekim Salı günü Kaş Belediyesi Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve Kaş, Demre ve Elmalı ilçelerini kapsayan seçimlerde, Hüseyin Gençer 39 oy alarak kazandı.

– Kuzeydoğu Anadolu Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 4 Ekim Salı günü Erzurum Ticaret Sanayi Odası’nda gerçekleştirilen ve Erzurum, Ağrı, Ardahan, Erzincan, Iğdır ve Kars’ı kapsayan seçimlerde, Nuh Şenol 54 oydan 23ünü alarak kazandı.

– Konya Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 5 Ekim günü Grand Millennium Konya Hotel’de gerçekleştirilen ve Konya ve Karaman’ı kapsayan seçimlerde, Özdal Karahan 72 geçerli oy alarak kazandı.

– Marmaris Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 5 Ekim Çarşamba günü Armutalan Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen ve Marmaris, Datça, Menteşe ve Ula ilçelerini kapsayan seçimlerde, Suat Esin 92 oy alarak kazandı.

– Akdeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 5 Ekim Çarşamba günü Antalya Akra Hotel’de gerçekleştirilen ve Muratpaşa, Aksu, Döşemealtı, Kepez, Konyaaltı ve Korkuteli ilçelerini kapsayan seçimlerde 516 oydan 360 oy alarak kazanan Rıza Perçin oldu.

– Kemer Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 6 Ekim Perşembe günü Kemer Belediyesi Kültür Salonu’nda gerçekleştirilen ve Kemer, Kumluca ve Finike ilçelerini kapsayan seçimlerde 56 geçerli oy alarak kazanan Mehmet Akbaba oldu.

– Erciyes Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 6 Ekim Perşembe günü Novotel Kayseri’de gerçekleştirilen ve Kayseri, Sivas ve Yozgat’ı kapsayan seçimlerde 63 geçerli oy alarak kazanan Ali Emre Mart oldu.

– İzmir Bölge Temsil Kurulu (BTK) Seçimleri için 6 Ekim Perşembe günü İzmir Ticaret Odası Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen ve İzmir ilçelerini kapsayan seçimlerde 84 geçerli oy alarak kazanan Kıvanç Meriç oldu.

– Orta Karadeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 6 Ekim Perşembe günü Orta Karadeniz BTK Ofisi’nde gerçekleştirilen ve Samsun, Amasya, Çorum, Ordu, Sinop ve Tokat illerini kapsayan seçimlerde 77 geçerli oy alarak kazanan Yılmaz Uzunlar oldu.

– Doğu Karadeniz Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 7 Ekim Cuma günü Trabzon Ustapark Otel’de gerçekleştirilen ve Trabzon, Artvin, Bayburt, Giresun, Gümüşhane ve Rize’yi kapsayan seçimlerde 118 geçerli oy alarak kazanan Volkan Kantarcı oldu.

– Kapadokya Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 7 Ekim Cuma günü Kapadokya BTK Ofisi’nde gerçekleştirilen ve Nevşehir, Aksaray, Kırşehir ve Niğde’yi kapsayan seçimlerde 170 geçerli oy alarak kazanan Talip Aldemir oldu.

– Aydın Bölge Temsil Kurulu (BTK) için 7 Ekim Cuma günü Aydın BTK Ofisi’nde gerçekleştirilen ve Aydın ilçelerini kapsayan seçimlerde 65 geçerli oy alarak kazanan Eda Yurtcan oldu.

Turizm Dosyası olarak oylama sonucu seçilen tüm TÜRSAB Bölge Temsil Kurulu Yönetimlerine başarılar diliyoruz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Uyuşturucu ticareti şüphelisi yakalandı

Antalya Haberleri: Uyuşturucu ticareti şüphelisi yakalandı

Antalya Emek ve Demokrasi Güçleri: İşçi kıyımı durdurulsun