Uğur Bay kimdir?

Tiktok platform’nun popüler içerik üreticilerinden olan Uğur Bay kullanıcı isimli Uğur Bayraktaroğlu diğer sosyal medya platformlarında’da hızla yükselen ve fenomen listelerine giren isim haline geldi. Kısa zamanda geniş hayran kitlelerine ulaşan sosyal medya fenomen’nin takipçileri sosyal medya fenomeni hakkında kapsamlı bir araştırmaya başladılar.

Uğur Bayraktaroğlu kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Adı bir dönem kendisi gibi Tiktok fenomeni olan Buse Korkmaz ile geçen Bay ilişkilerini noktaladıklarını bildirmişti. Ayrılık sebebini bilmediğimiz çift kendilerine yeni yollar çizdi. Bay yeni kız arkadaşını instagram hesabında paylaştığı aşk pozları ile takipçilerine tanıttı . Sema Akpınar ile aşk yaşayan Bay sık sık instagram hesabından aşk pozlarını paylaşıyor. Kimi takipçileri bu durumdan oldukça hoşnutken kimi Buse ile olan ilişkisi’nin bitmesini yanlış buluyor.

 Uğur Oğuz Bay  aynı zamanda İkizler adlı YouTube kanalı sahip. Youtube kanalında 1M aboneye ulaşan İkizler geçtiğimiz günlerde bu güzel haberi takipçileri ile paylaştılar. İnstagram Hesabında 400B takipçiye ulaşan Bay aynı zamanda Tiktok platformunda 2.1M takipçiye ulaşmış durumdalar.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Kürşat Juan   hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Funda Eryiğit kimdir?

Dilaray Yeşilyaprak kimdir?