Vali Yazıcı: Dayanışma ve paylaşmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz

Vali Yazıcı: Dayanışma ve paylaşmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz

 

ANTALYA,(DHA) – VALİ Ersin Yazıcı, Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adlıhan Dere’nin ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Programda konuşan Vali Yazıcı, “Biz Türk Milleti olarak, Ramazan ayında dayanışma ve paylaşmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz” dedi.

Ramazan ayı boyunca toplumun tüm kesimleriyle bir araya gelmeye çalışan Vali Yazıcı, Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Adlıhan Dere’nin ev sahipliğinde geleneksel olarak düzenlenen iftar programına katıldı. Programa Vali Yazıcı’nın yanı sıra şehrin protokol üyeleri, esnaflar ve vatandaşlar katıldı.

‘MÜBAREK RAMAZAN AYINIZI TEBRİK EDİYORUM’

Ramazan ayının kardeşliğin, yardımlaşmanın, dayanışmanın, birlik ve beraberliğin yaşandığı müstesna aylardan olduğuna dikkat çekerek sözlerine başlayan Kepez Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Başkanı Dere, “Öncelikle başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennemden kurtuluş vesilesi olan Mübarek Ramazan ayınızı tebrik ediyorum. Bu rahmet ve mağfiret ayında kalplerimizden sevgi, sofralarımızdan bolluk ve bereket, evlerimizden, hanelerimizden, işyerlerimizden huzur ve mutluluk eksik olmasın inşallah” dedi.

‘FAKR-U ZARURET İÇİNDE OLANLARIN DAHA ÇOK DÜŞÜNÜLDÜĞÜ BİR AYDAYIZ’

Mübarek bir ayda olduğumuzu ve Türk Milleti olarak bu ayda yardımlaşma ve dayanışma kültürünün en üst seviyeye çıktığını söyleyen Vali Yazıcı, şöyle konuştu:

“Bu mübarek Ramazan ayında iftar sofrasında hepimiz bir aradayız. Hepinizin bildiği gibi mübarek bir aydayız. Allah tuttuğunuz oruçları yaptığınız ibadetleri kabul etsin. Merhametin, iyilik yapmanın ve fakr-u zaruret içinde olanların daha çok düşünüldüğü bir aydayız. Biz Türk Milleti olarak, Ramazan ayında dayanışma ve paylaşmayı en üst seviyede yaşayan bir milletiz. İnanıyorum ki, buradaki tüm kardeşlerimiz benimle aynı düşüncede olarak fakr-u zaruret içinde olanlara yardım elini uzattılar. Ülkece büyük bir felaket yaşadık. Rabbim asrın felaketinde vefat edenlere rahmet eylesin. Kalanlara sabır ve metanet versin. Önümüz bayram herkesin Ramazan Bayramını tebrik etmek istiyorum.” (DHA)

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Başkan Demir: KDV yüzde 1’e çekilsin

Antalya Gençliği “Seçim Kürsüsü” Kuruyor.