YELKEN AÇTILAR

 Yarışın üçüncü etabı olan Metro etabı yelkenlerin Çökertme’den açılarak Kissebükü koyuna varmasıyla tamamlanacak.

Yarışların yanı sıra sürpriz etkinliklerle de dolu olan Akdeniz’in en büyük deniz festivalinde bu yıl #HepBeraber denerek dayanışma ruhu vurgulanıyor.Yarışların ardından sualtı fotoğrafçısı Kerim Sabuncuoğlu ile “Yaşanabilir bir dünya için sualtında mesajınız var” etkinliği yer alıyor.American Hospital The Bodrum Cup’ın bu seneki son yarışında yelkenler 23 Ekim 2021 Cumartesi günü Kissebükü -Bodrum Erol Ağan etabı için açılacak.

American Hospital The Bodrum Cup’a bu yıl Türkiye’nin tanıtımında American Hospital, Bitci, Ağanlar, METT Hotel and Beach Resort Bodrum, Opet, Metro, Anadolu Sigorta, Hapimag Sea Garden Resort Bodrum, DoubleTree by Hilton Bodrum Marina Vista, goturkiye.com, %100Music, Manzara Isola Ristorante Italiano, Arvento Mobile Systems, Bakar Sigorta, Barboras Yachting, Bodrum Dans Kulübü, Cleopatra Ink., DE Yachting, Era Outdoor, Mandalin, Parkım Ayaz Hotel, Smart Outdoor, Sungulets, TBYA Yachting ve  Era Bodrum Sailing Club sponsor olarak destek veriyor.

Festivale ayrıca T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı, Tarım ve Orman Bakanlığı, T.C. Gençlik ve Spor Bakanlığı, T.C. Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı, T.C. Muğla Valiliği, T.C. Muğla Büyükşehir Belediyesi, Bodrum Belediyesi, Sahil Güvenlik, Bodrum Deniz Kurtarma T.C. Bodrum Ticaret Odası, İMEAK Deniz Ticaret Odası, Bodrum Denizciler Derneği, TÜRSAB, Türkiye Yelken Federasyonu, Türkiye Seyahat Acenteları Birliği ve Bodrum Otelciler Derneği destek veriyor.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Lahana Diyeti ve Faydaları

IRONMAN 31 EKİM’DE ANTALYA BELEK’DE