Ali Al Suleiman kimdir?

Ali Al Suleiman kimdir?

Gerçek adı: Ali Al Suleiman
Doğum tarihi: 1996
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Çevirmen, Gazeteci
İnstagram hesabı için tıklayın

Ali Al Suleiman nereli? Kaç yaşında?

Ali Al Suleiman kimdir, aslen nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ali Al Suleiman sevgilisi, evli mi, dizileri, çeviri yaptığı filmler, oynadığı diziler, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ali Al Suleiman hayatı ve biyografisi

Ali Al Suleiman Suriyeli Arap kökenli Türk çevirmen, yazar ve gazetecidir. Türkiye’de dizi ve film sektörünce yaptığı çeviriler ile tanınmaya başladı.

Ali Al Suleiman veya diğer adı ile Ali Mahmutoğlu 1996 yılında İstanbul’da dünyaya geldi.  Eğitim hayatına Suriye Şam’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra Şam Üniversitesi’nde eğitimini sürdürdü. Ardından İstanbul Üniversitesi Türk Edebiyatı Bölümünde Türkçe eğitimine devam etti.

Ali Al Suleiman mesleki kariyerine çevirmen olarak başladı. Türkiye Lübnan Büyükelçiliği’nde çevirmen bunun yanında pek çok internet haber sitelilerinde haber editörü ve köşe yazarı olarak görev aldı. Dizi film sektöründe Kurtlar Vadisi Filistin, Payitaht Abdulhamid, Kurtlar Vadisi Pusu gibi daha pek çok yerli Türk dizi ve filmlerin Arap dünyası ile tanışmasına ve Noor Play adlı Arap dijital televizyonunda yayınlanmasını sağlamaktadır.

Başarılı çevirmen ve gazeteci Ali Al Suleiman günümüzde Türk Arap sanatçıların bir arada bulunacağı güncel projeler üzerine çalışmaktadır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!

Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!

Cavit Murtezaoğlu kimdir?

Cavit Murtezaoğlu kimdir?