Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!

Emre Gönlüşen kimdir? Hayatını kaybetti!

Gerçek adı: Emre Gönlüşen
Doğum tarihi: 2 Ekim 1978
Doğum yeri: Adana
Ölüm tarihi: 09 Ağustos 2020
Boyu: 1.72 cm
Kilo: 72 kg
Burcu: Terazi
Eğitim durumu: Üniversite
Meslek: Spor Spikeri
İnstagram hesabı için tıklayın

Emre Gönlüşen nereli? Kaç yaşında hayatını kaybetti?

Emre Gönlüşen kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Emre Gönlüşen kanser tedavisi görüyordu. Emre Gönlüşen ne kanseri, neden öldü, maç anlatımı, sesi, hangi takımlı? Emre Gönlüşen evli mi, eşi, çocukları var mı? NTV spor spikeri Emre Gönlüşen, hayatını kaybetti.  Hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Emre Gönlüşen hayatı ve biyografisi

Emre Gönlüşen Türk spor spikeridir. Özelikle NTV’nin ünlü spor spikeri olarak tanınmaya başladı.

Emre Gönlüşen 2 Ekim 1978 yılında Adana’da dünyaya geldi. Eğitim hayatına Adana’da başladı. Liseden mezun olduktan sonra eğitimine Adana Şehir Tiyatrosu Konservatuvarı’nda sürdürdü.

Emre Gönlüşen mesleki kariyerine ilk kez Adanaspor maçlarını seslendirerek adım attı. Adanasporlu olan Emre Gönülşen kısa bir süre sonra televizyonda çalışmaya başladı. Adana’da başlayan kariyer yolculuğu haber spikerliği, seslendirme ve kurgu montaj işleri ile zenginleşti. Profesyonel iş hayatına TV8 televizyonuna e-posta yollaması sonucunda başladı ve hayatı bir anda değişmeye başladı. TV8 ekranlarında ilk sunduğu maç dönemin İnter Milan maçı oldu. Bu sunumu ile büyük beğeni toplayan Emre Gönlüşen kariyer basamaklarını hızlıca çıkarak sırasıyla D Spor, Telesport, NTV Spor ve Bein Sports ekranlarının yüzü oldu.

Beatles ve Rolling Stones hayranı olan Emre Gönlüşen, 2019 Şubat ayında kendisini iyi hissetmemesi neticesinde kaldırıldığı hastanede kolon kanser teşhisi konuldu. Uzun süredir tedavisi devam eden genç NTV’nin ünlü spor spikeri Emre Gönlüşen genç yaşta 42 yaşında hayatını kaybetti. Emre Gönlüşen evli ve bir kız çocuk babasıydı.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Özlem Akarsu Çelik kimdir?

Özlem Akarsu Çelik kimdir?

Ali Al Suleiman kimdir?

Ali Al Suleiman kimdir?