Barış Tunka kimdir?

Barış Tunka kimdir?

Gerçek adı: Barış Tunka
Doğum tarihi: 1992
Doğum yeri: İstanbul
Boy: Bilinmiyor
Kilo: Bilinmiyor
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek: Oyuncu, Youtuber, Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Barış Tunka nereli? Kaç yaşında?

Barış Tunka kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Barış Tunka sevgilisi, müzikleri, şarkıları, konserleri, kısaca hakkında merak edilenler hayatı ve biyografi detayları kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Barış Tunka hayatı ve biyografisi

Barış Tunka Türk şarkıcı, müzisyen, youtuber ve cast direktörüdür. Youtube hesabı üzerinden paylaştığı aktüel videolarla tanınmaktadır. 

Barış Tunka 1992 yılında İstanbul’da 2 çocuklu bir ailede dünyaya geldi. Aslen İstanbullu’dur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Barış Tunka liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine babasının Romanya-Türkiye Ticaret ve Sanayi Odası Başkan Yardımcısı olmasından ötürü Romanya’da U.P.G Ploiesti Üniversitesi Turizm İşletmeciliği bölümünde tamamladı. Bu nedenle Romence’yi çok iyi konuşmaktadır.

Çocuk yaşlardan itibaren şarkıcı ve oyuncu olma isteği ile büyüyen Barış Tunka Sadri Alışık Tiyatro Okulu’nda Kamera Önü Oyunculuk eğitimi aldı. Barış Tunka vatani görevini Mardin Yeniköy’de tamamladıktan sonra medya kariyerine Acun Medya’da adım attı. Acun Medya2nın Romanya projelerinde 3 yıl cast direktörü olarak görev aldı.

Günümüzde yaşamını Romanya’da sürdüren ve sıkça Türkiye’ye gelen Barış Tunka  Romence seslendirdiği “Puterea Dragostei” adlı ilk şarkısını müzükseverler ve takipçileriyle buluşturdu. Türkiye ve Romanya’da büyük bir ilgi ile takip edilen Barış Tunka müzik kariyerinde büyük bir çıkış yakaladı. Barış Tunka bekar olup sevgilisi hakkında net bilgi yoktur.

Barış Tunka Romence seslendirdiği “Puterea Dragostei” şarkısına ve klibine aşağıda ulaşabilirsiniz.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ebru Ünlü kimdir?

Ebru Ünlü kimdir?

Erkan Çelik kimdir?

Erkan Çelik kimdir?