Ebru Ünlü kimdir?

Ebru Ünlü kimdir?

Gerçek adı: Ebru Ünlü
Doğum tarihi: 19 Temmuz 1990
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.67 cm
Kilo: 54 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Oyuncu, Tiyatrocu
İnstagram hesabı için tıklayın

Ebru Ünlü nereli? kaç yaşında?

Ebru Ünlü kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu ve burcu? Ebru Ünlü evli mi, sevgilisi, eşi kim? Ebru Ünlü dizileri, son hali vikipedi bilgileri, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Ebru Ünlü hayatı ve biyografisi

Ebru Ünlü Türk dizi, sinema ve tiyatro oyuncusudur. 2013 yılında başlayan oyunculuk kariyerinde en büyük çıkışını 2018 yılında Söz dizisi ve hemen ardından 2019 yılında Bir Zamanlar Çukurova dizisnde canlandırdığı Seher rolü ile yaptı.

Ebru Ünlü 19 Temmuz 1990 yılında İstanbul’da dünyaya geldi. Çocukluk yılları İstanbul Anadolu yakasında Üsküdar Kuzgucuk’ta geçti. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimini sürdürdü. Ardından Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuvar bölümünde eğitim aldı. Çocukluğunda astronot, ardından gazeteci ve bir sonraki düşü mülki amirlik oldu. Okul sıralarındayken lisanslı kısa mesafe koşucu oldu.  Lise sıralarında başlayan tiyatro ilgisini kısa süre sonra ailesinin desteği ile başladı. Müzik tutkunu olan Ebru Ünlü’ün hayranlık duyduğu sanatçılar arasında Şener Şen yar almaktadır.

Ebru Ünlü uzun seneler tiyatro sahnesinde oyuncu olarak rol aldı. Dizi oyunculuğuna ilk kez 2013 yılında “Galip Derviş” dizisi ile adım attı. Ardından birçok yapımda rol aldı. İlk beyazperde filmi 2016 yapımı olan “Adam mısın” adlı sinema filmidir. Ebru Ünlü en büyük çıkışını 2018 yılında “Söz” dizisinde canlandırdığı “Şükran” rolü ile yaptı. 2019 yılında “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Seher” rolü ile zirve yaptı. 2020 yılında “Zümrüdüanka” dizisinde rol alan Ebru Ünlü bekar olup yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Ebru Ünlü tiyatro oyunları

  • 2012 Sonlangıç

Ebru Ünlü dizileri ve filmleri

Ebru Ünlü oynadığı diziler? Ebru Ünlü hangi dizilerde oynadı? Filmleri aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 Zümrüdüanka TV Dizisi
  • 2019 Bir Zamanlar Çukurova (Seher) TV Dizisi
  • 2018 Söz (Sükran) TV Dizisi
  • 2016 Sevda Kuşun Kanadında TV Dizisi
  • 2016 Adam mısın! Sinema Filmi
  • 2016 Muhtesem Yüzyil: Kösem (Eycan Hatun) TV Dizisi
  • 2015 Şehrin Melekleri TV Dizisi
  • 2013 Galip Derviş TV Dizisi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Mehmet Şeylan kimdir?

Mehmet Şeylan kimdir?

Barış Tunka kimdir?

Barış Tunka kimdir?