Bulut Genç kimdir?

Bulut Genç kimdir?

Gerçek adı: Bulut Genç
Doğum tarihi: 29 Kasım 1996
Doğum yeri: Mersin
Boy: 1.76 cm
Kilo: 65 kg
Burcu: Yay
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bekar
Meslek:  Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Bulut Genç nereli? Kaç yaşında?

Bulut Genç kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Bulut Genç sevgilisi? Bulut Genç Ramo dışında oynadığı diziler, hangi dizilerde oynadı? Hakkında merak edilenler, yeni dizisi, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Bulut Genç hayatı ve biyografisi

Bulut Genç Türk tiyatro, dizi ve sinema oyuncusudur. 2012 yılında başladığı tiyatro çalışmaları ve 2018 yılında rol aldığı dizi filmlerle tanınmaya başladı.

Hüseyin Bulut Genç 29 Kasım 1996 yılında Mersin Erdemli ilçesinde ailenin tek çocuğu olarak dünyaya geldi. Doğum ismi daha sonra Bulut Genç olarak değiştirildi. Eğitim hayatına Erdemli’de başlayan Bulut Genç liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Mersin Üniversitesi Sinema TV Bölümünde sürdürdü ve bu alandan mezun oldu.

Bulut Genç oyunculuk kariyerine 2012 yılında tiyatro sahnelerinde rol alarak başladı. 5 yıl tiyatroda birçok oyunda rol aldıktan sonra İstanbul’a taşındı ve kamera arkasında panter asistanı olarak çalışmaya başladı. Ancak oyunculuk tutkusu daha da büyüdü ve tiyatroya döndü. Aynı zamanda sinema sektöründe de boy göstermek isteyen Bulut Genç, 2019 yılında “Bir Zamanlar Çukurova” dizisinde “Tacettin” karakteriyle yer aldı. 2020 yılında “Ramo” dizisinde “Salim Yalinsu” karakteriyle daha geniş bir kitle tarafından tanınmaya başladı.

2020 yılında “Maria ile Mustafa” dizisinin kadrosunda yer alan genç kızların gözdesi yakışıklı oyuncu Bulut Genç bekar olup yaşamını İstanbul’da sürdürmektedir.

Bulut Genç dizileri ve filmleri

Bulut Genç oynadığı diziler? Bulut Genç hangi dizilerde oynadı? Aşağıda güncel olarak yer almaktadır.

  • 2020 Maria ile Mustafa TV Dizisi
  • 2020 Ramo (Salim Yalinsu) TV Dizisi
  • 2019 Bir Zamanlar Çukurova (Tacettin) TV Dizisi
  • Metanoia Kısa Film

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Karolin Fişekçi kimdir?

Karolin Fişekçi kimdir?

Gönül Şahan kimdir?

Gönül Şahan kimdir?