Gönül Şahan kimdir?

Gönül Şahan kimdir?

Gönül Şahan nereli? Kaç yaşında?

Gönül Şahan kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Gönül Şahan sevgilisi, eşi ailesi? Gönül Şahan oynadığı diziler? Gönül Şahan hakkında merak edilenler boy kilo yaş kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Gönül Şahan hayatı ve biyografisi

Gönül Şahan Türk sosyal medya fenomenidir. Aile hayatını kısa videolarla paylaşan Gönül Şahan Şahangiller ailesi olarak tanınmaya ve dikkat çekmeye başladı. Türkiye’de 6 saniyelik bir video ile fenomen olan ilk sosyal medya fenoemnleridir diyebiliriz.

Gönül Şahan Ankara’da eğitim hayatına başladı. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite hayatına başladı. Ardından evlendi ve eşi ile birlikte video içerikleri üreten fenomenler arasında yerini almıştır. Gönül Şahan 6 saniyelik yayınladığı video ile yıldızı parlamaya başladı. Gönül Şahan video içerikleri bir kurgudan öte doğal, samimi ve akıcıdır. Gönül Şahan eşi Emrah Şahan’dır. Bu evliliklerinden bir çocukları dünyaya gelmiştir. 

Gönül Şahan eşi Emrah Şahan ile birlikte sahip oldukları sosyal medya hesapları üzerinden paylaşımlarını yapmaya devam etmektedirler. Gönül Şahan boyu 165 cm kilosu 52 kg burcu Oğlak.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Bulut Genç kimdir?

Bulut Genç kimdir?

Ferhat Güven kimdir?

Ferhat Güven kimdir?