Karolin Fişekçi kimdir?

Karolin Fişekçi kimdir?

Gerçek adı: Karolin Fişekçi
Doğum tarihi: 1982
Doğum yeri: İstanbul
Boy: 1.68 cm
Kilo: 54 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek:  Ressam, Yazar, Yoga Öğretmeni
İnstagram hesabı için tıklayın

Karolin Fişekçi nereli? Kaç yaşında?

Karolin Fişekçi kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, ifşa, burcu? Karolin Fişekçi sevgilisi? Karolin Fişekçi ayak, kitapları, instagram, youtube hesapları, hakkında merak edilenler, kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Karolin Fişekçi hayatı ve biyografisi

Karolin Fişekçi Türk Ermeni asıllı ressam, yazar, ınfluencer ve yoga Öğretmenidir. Özellikle çizdiği cinsel içerikli objeler ve resimlerle tanınmaya başladı.

Karolin Fişekçi 1982 yılında dünyaya geldi. Eğitim hayatına İstanbul’da başladı. Bir erkek kardeşi bulunan Karolin Fişekçi’nin babası eski yazma ustası ve annesi ise terzidir. Karolin Fişekçi liseyi 1997 yılında Bahçelievler Adnan Menderes Anadolu Lisesi’nde tamamladıktan sonra üniversite eğitimine İstanbul Mimar Sinan Üniversitesi Resim Bölümü’nde sürdürdü. Türk Ermeni asıllı olan Karolin Fişekçi aslen Sivas kökenli ir aileye mensuptur.

Karolin Fişekçi özellikle çizdiği cinsel içerikli objeler ve resimlerle tanınmaya başladı. Özel hayatında bir dönem Nobel ödüllü yazar Orhan Pamuk ile aşk yaşadı. Karolin Fişekçi’nin çizdiği eserler İstanbul’da popüler mekanlarda sergilendi. Aynız amandaınfluencer ve yoga Öğretmeni olan Karolin Fişekçi 2014 yılında “İtaatkar” adlı kitabı kaleme alan isim oldu.

Karolin Fişekçi kitapları

  • 2014 İtaatkar

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Tika Behrami kimdir?

Tika Behrami kimdir?

Bulut Genç kimdir?

Bulut Genç kimdir?