Cem Karakoç (Mithrain)

Cem Karakoç (Mithrain) 5 Ağustos 1992 yılında İstanbul’da dünyaya geldir. Eğitim hyatına İstanbul’da başlayan Cem Karakoç liseyi İstanbul Anadolu Teknik Lisesi‘nde veritabanı programcılığı bölümünde sürdürdü. Liseyi tamamladıktan sonra üniversite eğitimine Beykent Üniversitesi’nde devam etti ve Programcılık bölümünden mezun oldu.

Cem Karakoç (Mithrain) H1Z1 oyunu ile Twitch üzerinden yayınları ile yıldızı parlamaya başladı. Battle Royal tipi oyunlar oynayan  Cem Karakoç (Mithrain) PUBG oyunu ile beğeni toplamıştır. Genç fenomenin PUBG oyunun ülkemizde tanınmasında çok büyük emekleri ve katkıları oldu. Takma adı Mithrain olan Cem Karakoç 2017 yılında PUBG aracılığı ile Almanya’da yapılan Gamescom turnuvasında ülkemizi temsil etti. WtcN, zeoNNN ve Mirliva ile birlikte Team Bosphorus takımında oynayan isim oldu.

Ayrıca GLL tarafınca yapılan Nations Royale turnuvasında da oynadı ve takımını finale taşıdı. Kıbrıs Rum Kesimi ve Yunanistan takımı ile finale kalan takımımız birinci olmuştur. Cem Karakoç Türkiye’de tarafınca en iyi PUBG oyuncusu olarak bilinmektedir. Cem Karakoç Instagram, Twitter, Twitch ve Youtube üzerinden milyonlarca takipçisi bulunmaktadır. Cem Karakoç (Mithrain) boyu, kilosu, sevgilisi ve burcu güncellenecektir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Yağız Çiçek kimdir?

Melis Fis kimdir?