Melis Fis kimdir?

“Dur Diyemem” adlı şarkısıyla sosyal medyaya damgasını vuran Melis Fis hem youtube hem instagram platformunda trend olmuş ve geniş hayran kitlelerine ulaşmıştı. Hayranları tarafından hayatı merak edilen güzel fenomen sempatik tavırlarlarıyla da ilgi çekti.

Melis Fis kimdir? Kaç yaşında? Burcu ne? Sevgilisi var mı? Bu ve bunun gibi merak edilen ve takipçileri tarafından arama motorlarında sıkça aranan bütün soruların cevaplarını sizler için yazımızda derledik. Keyifli okumalar dileriz.

Gönül kapılarının kapılarını adeta sır gibi saklayan başarılı sosyal medyada’da fenomen olan şarkıcı’nın takipçileri merakta. Melis’in hayranları hayatında biri olup olmadığı konusunda ikiye bölündü bile. Bizler sizler için araştırdık bulduk. Sosyal medya fenomeni güzel’in hayatında kimse yok.

 Sosyal medya fenomeni güzel piyano çalmayı annesinden öğrenmiştir. Piyano öğretmeni olan Didem hanım kızı Melis’e bu konuda hem eğitici hem destekçi olmuştur. Ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamına devam eden Melis son dönemlerde yayınladığı parçalarla fenomen olan ve bomba etkisi yaratan Ben Fero yani Ferhat Yılmaz’ın Biladerim İçin adlı parçasını seslendirmiştir. Farklı bir tarz ile şarkıyı seslendirmiştir.

Oyunculukla yakından ilgilendiği bilinen sosyal medya fenomeni güzel Müjdat Gezen Sanat Merkezinde bir yıl boyunca oyunculuk eğitimi almıştır. İleride kendisini oyuncu olarak ekranlarda görebiliriz.

Sosyal medya platformlarında sevilerek takip edilen Melis özgün içerikleri eşsiz sesi ile görenleri kendine hayran bıraktırdı. Melis’in TikTok hesabında an itibariyle  246 bin takipçisi ve 6 milyondan fazla beğenisi bulunuyor. YouTube kanalında ise  284 bin aboneye sahip olan sosyal medya fenomeni güzel  Instagram platformunda ise 469 bin takipçiye sahip.

İlginizi çekebileceğini düşündüğümüz Yağız Çiçek hakkında ki tüm detayları ve sıkça sorulan soruları derlediğimiz diğer yazımıza göz attınız mı?

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Cem Karakoç (Mithrain)

Pelin Baynazoğlu (Pqueen)