Duru Kınay

Duru Kınay

Duru Kınay instagram, hangi okulda ve sevgilisi en çok sorgulanan sorular arasında yerini aldı.  Duru Kınay 23 Kasım 2004 yılında İstanbul Şişli’de dünyaya geldi. Annesi Emine Ün ve babası Emre Kınay’dır. Duru Kınay’ın annesi ve babası oyuncudur. Eğitim hayatına İstanbul’da başlayan Duru Kınay lise eğitimine devam etmekte.

Emre Kınay’ın kızı Duru Kınay’ın anne ve babası ayrılıp boşanmışlardır. Babası Emre Kınay’ın ikinci bir evliliği söz konusu olmazken annesi Emine Ün ikinci kez nikah masasına oturmuştur.  Hatırlanacağı üzere oyuncu Emre Kınay ile Emine Ün 2004 yılında nikah masasına oturdu. Bu evliliklerinden 23 Kasım 2004 tarihinde İstanbul Memorial Şişli Hastanesi’nde Duru Kınay dünyaya geldi.

Emine Ün ile Emre Kınay evliliklerinden 5 yıl sonra ayrılık kararı aldı ve 30 Mart 2009 tarihinde boşanarak evliliklerini sonlandırdı. Duru Kınay henüz 5 yaşındayken annesi ve babası ayrıldı ve evliliklerini noktaladı. Ardan geçen 3 yılın ardından Duru Kınay’ın annesi Emine Ün 22 Eylül 2012 tarihinde ünlü işadamı Tolga Karakaş ile nikah masasına oturdu. Güzelliği ile adından söz ettiren Duru Kınay en çok annesine benzetilmektedir.

Duru Kınay boyu 1.67 cm kilosu 53 kg burcu Balık. Saç rengi kumral ve göz rengi mavidir.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ali Sadi Erbil

Ali Sadi Erbil

Nisa Melis Telli

Nisa Melis Telli