Ferhat Güven kimdir?

Ferhat Güven kimdir?

Gerçek adı: ‪Ferhat Güven
Doğum tarihi: 1993
Doğum yeri: Elazığ
Boy: 1.78 cm
Kilo: 83 kg
Burcu: Yengeç
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek:  Genç İş İnsanı
Twitter hesabı için tıklayın

Ferhat Güven nereli? Kaç yaşında?

‪Ferhat Güven kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Ferhat Güven mesleği, kısaca kariyeri ve hakkında merak edilenler kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

‪Ferhat Güven hayatı ve biyografisi

Ferhat Güven 1993 yılında Elazığ’da doğdu. İlkokulu Bursa’da, lise ve üniversite öğrenimini ise Tunceli’de tamamladı.

Çeşitli sosyal sorumluluk projelerinde yer alan Ferhat Güven, 2014 yılında Munzur Üniversitesi Öğrenci Konsey Başkanı seçildi. 2015 yılında ise Gençlik ve Spor Bakanlığı tarafından Ankara İl Gençlik Temsilcisi görevine getirildi. Çözüm sürecinde çeşitli çalışmalar yürüttü. Barış Platformu sözcülüğü yaparak akil insanlar heyetini destekledi. Çözüm sürecinin sona ermesiyle beraber AK Partiye katıldı. Adalet ve Kalkınma Partisine geçiş sürecinde mahalle baskısına maruz kaldı. Terör Örgütleri tarafından tehdit edildi. Tüm bu sürece rağmen Ferhat Güven aldığı kararı uygulayarak Tunceli’de iktidarın siyasetini sürdürmeye çalıştı.

‪Kayyum döneminde Vali, Belediye Başkan Vekili Tuncay Sonel tarafından işe alındı. Tunceli Belediye Başkanlığında Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde çalışan Ferhat Güven, TKP’li Belediye yönetimi tarafından işten çıkartıldı. 2016 yılında Tunceli’de Yetim ve öksüz çocuklar başta olmak üzere Şehit Aileleri ve Gaziler ile dar gelirli ailelere yönelik çalışmalar sürdürdü. Tunceli şehir merkezi başta olmak üzere on köy okulu on kütüphane, gençlerin iyilik ağacı, gençler sizi hatırlıyor, yaşlılar ile iletişim ve destek hizmetleri projelerinin koordinatörlüğünü yaptı.

‪Ferhat Güven günümüzde hala AK Parti Tunceli İl Başkanı Fatih TEK’in Basın ekibinde çalışırken AK Parti İletişim Merkezi görevini yürütmekle beraber Tunceli Valiliğinde çalışmaktadır.

Kaynak: Ferhat Güven

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Gönül Şahan kimdir?

Gönül Şahan kimdir?

Tuğçe Sarıkaya kimdir?

Tuğçe Sarıkaya kimdir?