Tuğçe Sarıkaya kimdir?

Tuğçe Sarıkaya kimdir?

Gerçek adı: Tuğçe Dila Sarıkaya
Doğum tarihi: 6 Ağustos 1988
Doğum yeri: Ardahan
Boy: 1.79 cm
Kilo: 54 kg
Burcu: Aslan
Eğitim: Üniversite
İlişkisi: Evli (Güven Dağıtsan ile)
Meslek:  Model Manken, Oyuncu
İnstagram hesabı için tıklayın

Tuğçe Sarıkaya nereli? Kaç yaşında?

Tuğçe Sarıkaya kim, kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tuğçe Sarıkaya sevgilisi? Ebru Polat Tuğçe Sarıkaya kardeş mi? Ebru Polat’ın kız kardeşi Tuğçe Sarıkaya ne iş yapıyor? Tuğçe Sarıkaya yaprak dökümü? Tuğçe Sarıkaya evli mi, kiminle evlendi? Hakkında merak edilenler kısaca hayatı ve biyografisi kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Tuğçe Sarıkaya hayatı ve biyografisi

Tuğçe Sarıkaya Türk model, oyuncu ve mankendir. Şarkıcı Ebru Polat’ın kız kardeşidir. Aynı zamanda Best Model Of Turkey 2009 birincisi ve Best Model Of World üçüncüsüdür.

Tuğçe Sarıkaya 6 Ağustos 1988 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Aslen İzmir’lidir. Ablası sanatçı Ebru Polat’tır. Eğitim hayatına İzmir’de başlayan genç model ve manken Tuğçe Sarıkaya liseden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Yeditepe Üniversitesi ve ardından Doğu Akdeniz Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler Bölümünde sürdürdü. Tuğçe Sarıkaya 2009 yılında Best Model Of Turkey 2009 birincisi ve ardından Best Model Of World üçüncüsü oldu. Bu süreçten sonra Aylan Algan, Celal Kadri Kınoğlu ve Turgay Tanülkü’den oyunculuk dersleri aldı. Aynı dönemlerde spikerlik ve diksiyon dersleride aldı.

Tuğçe Sarıkaya kameraların karşısına ilk kez 2009 yılında “Yaprak Dökümü” dizisinde “Sibel” rolü ile adım attı.  Ardından ablası Ebru Polat’ın “Çetin Ceviz” ve “Çığ Gibi” şarkılarının video kliplerinde rol aldı. Bu süreçten sonra “Uçurum, Şipşak Anadolu, Senden Önce, Eski Sevgiliyi Unutmanın 10 Yolu, Kalbimdeki Yabancı” gibi projelerde rol aldı. 2018 yılında “Evdeki Hesap Çarşıya Uymaz” tiyatro oyununda sahne aldı.

Rusça, Almanca, İngilizce ve Farsça bilmen Tuğçe Sarıkaya işadamı Güven Dağıtsan ile 2019 yılında nikah masasına oturdu. Tuğçe Sarıkaya Güven Dağıtsan ile Fas’ın başkenti Rabat’ta evlendi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Ferhat Güven kimdir?

Ferhat Güven kimdir?

Çağlar Öngel kimdir?

Çağlar Öngel kimdir?