Haktan Zavlak

Haktan Zavlak

Haktan Zavlak, tam adı ile Ahmet Haktan Zavlak 21 Ağustos 2001 yılında İzmir’de dünyaya geldi. Eğitim hayatına İzmir’de başladı. Hüseyin Bürge Anadolu Lisesi’nden mezun olduktan sonra üniversite eğitimine Ege Üniversitesi İnşaat Mühendisliği Bölümünde devam etti.

Dizi ve reklam oyuncusu Haktan Zavlak Türkiye’de dizi ve reklam sektöründe rol aldığı projelerle adını duyurmaya başladı. İlk etapta reklam filmlerinde rol alan yetenekli oyuncu en büyük çıkışını Bir Aile Hikayesi dizisinde dizinin başrol oyuncusu olan Birkan Sokullu’nun gençliğini canlandırarak yaptı. Aynı dönemlerde rol aldığı reklam filmleri ile yıldızı parladı ve ünlendi.

Haktan Zavlak oyunculuk kariyerine reklam filmlerinde rol alarak adım attı. Başta Vakıfbank olmak üzere Vitabiotics, Coca Cola, Becel, Suudi Arabistan Hava Yolları, Uğur Okulları ve Turkcell gibi kurumsal şirketlerin reklam yüzü oldu.

Haktan Zavlak dizi oyunculuğuna 2019 yılında başladı. İlk dizi film ekran deneyimini 2019 yılında rol aldığı Bir Aile Hikayesi isimli dizi ile gerçekleştirdi. 2020 yılında Yasak Elma dizisinde yeni Erim Argun karakterine hayat veren isim oldu.

Güreş, tenis sporlarına ilgi duyan Haktan Zavlak boyu 1.78 cm kilosu 65 kg ve burcu Aslan. Göz rengi ise Kahverengidir. Günümüzde yaşamını İstanbul’da sürdüren yakışıklı oyuncu dizi ve reklam film çalışmalarını sürdürmektedir.

Beyazperde de henüz bir sinema filmi bulunmayan Haktan Zavlak tiyatro sahnesinde de devam eden bir tiyatro oyunu bulunmamaktadır.

Haktan Zavlak oynadığı diziler ve filmleri

  • 2020 Yasak Elma
  • 2019 Bir Aile Hikayesi

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Sufi Özcan

Sufi Özcan

Doğan Cüceloğlu

Doğan Cüceloğlu