Tika Behrami kimdir?

Tika Behrami kimdir?

Gerçek adı: Tika Behrami
Doğum tarihi: Bilinmiyor
Doğum yeri: Kosova
Boy: 1.66 cm
Kilo: 52 kg
Burcu: Bilinmiyor
Eğitim: Bilinmiyor
İlişkisi: Bilinmiyor
Meslek:  Şarkıcı
İnstagram hesabı için tıklayın

Tika Behrami nereli? Kaç yaşında?

Tika Behrami kimdir, nereli, kaç yaşında, boyu, kilosu, burcu? Tika Behrami sevgilisi? Tika Behrami Türkçe şarkısı, instagram, youtube hesapları, hakkında merak edilenler, müzik kariyeri, Türk mü, dini, Müslüman mı? Kısaca hayatı ve biyografi bilgileri kim kimdir bölümümüzde sizlerle birlikte olacak.

Tika Behrami hayatı ve biyografisi

Tika Behrami Arnavutluk’un ünlü şarkıcılarından ve starlarındandır. Ülkesinde ve dünyada seslendirdiği hip-hop tarzı müziklerle tanımaktadır. Türkiye’de 2020 yılında Türkçe bilmediği halde seslendirdiği Yalla adlı şarkısı ile tanınmaya başladı.

Tika Behrami gerçek ve tam adı Flutura Behrami’dir. Ünlü hip-hop starı Tika Behrami Kosova’da Klina e Mesme köyünde dünyaya geldi. Eğitim hayatına liseye kadar burada sürdürdü. Lisenin ilk yıllarında ailesi ile birlikte Priştine’ye taşındı. Tika Behrami Skenderaj belediye başkanı eski adayı Cena Behrami’nin akrabası kuzenidir.

Tika Behrami müzik kariyerine 31 Ekim 2019 yılında sözlerini kendisinin yazdığı 2TON & Tika “TT” adlı video klibini yayınlayarak başladı. Ardından 26 Haziran 2020 tarihinde “Heroine” adlı müzik videosunu yayınladı. Kısa sürede dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Tika Behrami’nin bugün 60 bine yakın instagram takipçisi bulunmaktadır. En iyi rap sanatçıları arasında yer alan Tika kendi ülkesinde oldukça popüler. Genç ve güzel hip-hop şarkıcı 23 Temmuz 2020 tarihinde müzik kariyerinde farklı bir çıkış yaparak hiç Türkçe bilmediği halde “Yalla” adlı Türkçe müzik çalışmasını vide klibi ile yayınladı. Türkiye’de kısa sürede oldukça beğeni toplayan Tika Behrami bekar olup günümüzde yaşadığı şehir Priştine, Kosova’dır.

Ünlü star Tika Behrami video klibindeki cesur sahneleriyle dikkat çekerken, video klibi çok kısa sürede yüz binlerce kişi tarafından izlendi.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0
Burak Dayı kimdir?

Burak Dayı kimdir?

Karolin Fişekçi kimdir?

Karolin Fişekçi kimdir?