Makata Vicks sürülür mü? Makata Vicks sürmek faydalı mı?

Makat bölgesi bakteriyel durumlara daha müsait bir o kadar da hassas bir bölgedir. Bu yüzden makat bölgesinde yaşanan sorunlarda herhangi bir uygulama yapmadan önce mutlaka bir uzmana danışılmalıdır.

Bu yazımızda ‘makata vicks sürülür mü?’ ve ‘makata Vicks sürmenin faydaları’ndan bahsederken halk arasında sıkça başvurulan ‘Vicks hemoroide iyi gelir mi?’ sorusuna da değineceğiz.

Vicks ilgili bölgeye sürülmek ve/veya solumak yoluyla kullanılan bir merhemdir. Vicks halk arasında birçok amaçla kullanılabilir. Vicks etken maddeleri sayesinde uygulanan bölgeye veya solunduğunda nefese ferahlık verir. Vicks ne kadar farklı amaçlarla kullanılsa da aslında bir soğuk algınlığı merhemidir. 38 gramlık kavanozlar içerisinde satışa sunulana Vicks merhemin en sık kullanılma sebebi ise hemoroid sancıları, ağrıları…

Hemoroid halk arasında basur olarak da bilinen oldukça acılı bir rahatsızlıktır. İlerleyen hemoroid vakaları için ameliyat kalıcı bir çözüm olabilir ancak henüz ameliyat düzeyine gelmeyen hemoroid hastaları bu sancı için çeşitli yollar aramış, Vicks merhem ile karşılaşmış ve denemeye değer bulmuş. Vicks makata sürülür mü? sorusu arama motoruna sıkça aratılan sorular arasında yer alıyor.

Vicks prospektüsünde makata uygulanabilir ibaresi bulunmamakla birlikte hemoroid ile ilgili herhangi bir açıklama bulunmuyor. Hemoroid hastaları şiddetli sancılar nedeniyle Vicks merhemi etkili bir yöntem olarak görse de bunun sağlıklı olup olmadığı belli değildir. Mutlaka doktor önerisi ile kullanılmalıdır. Vicks merhem antibakteriyel bir içeriğe sahiptir. Bununla birlikte içeriği sayesinde oldukça büyük etkiler yaratabilir ancak hangi probleme bağlı olursa olsun makata Vicks sürmek sakıncalı olabilir. Daha önce Vicks merhemi makatına uygulayan ve memnun kalan birçok kişi olsa da önce bir uzmana danışılmalı eğer uzman Vicks kullanımını öneriyorsa uygulama yapılmalıdır.

Yorumlar

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Loading…

0

Clovate krem ne işe yarar? Nasıl kullanılır?

Recbutin krem ne işe yarar? Kaç gün kullanılır?